J Jonorq9 Femtopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #1 Ben eski Samsung telefonumun S2 temasını Redmi 12 ile uygulamak veya APK uygulaması olarak yüklemek istiyorum. Bir uygulama veya tema var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2024
Ben eski Samsung telefonumun S2 temasını Redmi 12 ile uygulamak veya APK uygulaması olarak yüklemek istiyorum. Bir uygulama veya tema var mı?
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.367 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #2 Jonorq9 dedi: Ben eski Samsung telefonumun S2 temasını Redmi 12 ile uygulamak veya APK uygulaması olarak yüklemek istiyorum. Bir uygulama veya tema var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam TouchWiz çok eski, onun yerine One UI Launcher'lar var.
Jonorq9 dedi: Ben eski Samsung telefonumun S2 temasını Redmi 12 ile uygulamak veya APK uygulaması olarak yüklemek istiyorum. Bir uygulama veya tema var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam TouchWiz çok eski, onun yerine One UI Launcher'lar var.