M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #11 Ben insanım dedi: Çok güzel gidiyor. Oda sizin tercihiniz hocam Genişletmek için tıkla... Bu söylediğinizin alakası, isminiz ve profil resminizin uyumundan daha tutarsız. 13cden memnun olan ilk kişisiniz.
Ben insanım dedi: Çok güzel gidiyor. Oda sizin tercihiniz hocam Genişletmek için tıkla... Bu söylediğinizin alakası, isminiz ve profil resminizin uyumundan daha tutarsız. 13cden memnun olan ilk kişisiniz.
Ben insanım Centipat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 7 Ultimate 4GB RAM İntel Pentium Dual-Core CPU T4500@ T4500 Duolu WDDM 1.1 Ekran kartı (1GB) LENOVO REFERENCE Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #12 Merfrak dedi: Bu söylediğinizin alakası, isminiz ve profil resminizin uyumundan daha tutarsız. 13cden memnun olan ilk kişisiniz. Genişletmek için tıkla... O zaman şüpheli emojisini bırak
Merfrak dedi: Bu söylediğinizin alakası, isminiz ve profil resminizin uyumundan daha tutarsız. 13cden memnun olan ilk kişisiniz. Genişletmek için tıkla... O zaman şüpheli emojisini bırak
M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #13 Ben insanım dedi: O zaman şüpheli emojisini bırak Genişletmek için tıkla... Emoji bırakma cezam olmasaydı bırakırdım.
Ben insanım dedi: O zaman şüpheli emojisini bırak Genişletmek için tıkla... Emoji bırakma cezam olmasaydı bırakırdım.
IGuard Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 285 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #14 Merfrak dedi: C serisi en alınmaması gereken seri. Bana kalırsa Xiaomi alınmaz ama niye illa Xiaomi ve POCO önerin demiş anlamadım. Genişletmek için tıkla... Peki hocam 8 bin TL altı hangi telefonu önerirsiniz. Bir tane de 8bin TL altı Xiaomi veya POCO bir marka önerirniz varsa onu da yazın.
Merfrak dedi: C serisi en alınmaması gereken seri. Bana kalırsa Xiaomi alınmaz ama niye illa Xiaomi ve POCO önerin demiş anlamadım. Genişletmek için tıkla... Peki hocam 8 bin TL altı hangi telefonu önerirsiniz. Bir tane de 8bin TL altı Xiaomi veya POCO bir marka önerirniz varsa onu da yazın.
MustiROLA Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #15 Ben insanım dedi: Çok güzel gidiyor. Oda sizin tercihiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam 13C iyi telefon yorumlarını dinledim. Öyle bir pişman oldum ki bir sürü sorunu çıktı. Herhangi bir kötüleme yok ama harbiden beğenmedim.
Ben insanım dedi: Çok güzel gidiyor. Oda sizin tercihiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam 13C iyi telefon yorumlarını dinledim. Öyle bir pişman oldum ki bir sürü sorunu çıktı. Herhangi bir kötüleme yok ama harbiden beğenmedim.
weokie0 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 738 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #16 Hocam 8500 TL'ye Hepsiburada'da M34 var ve daha iyi, neden POCO veya Redmi istiyorsunuz?