Redmi 12 yenilenmiş kontrol paneli yok

ejdER4477

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EDİSYON: Windows 10 PRO
İŞLEMCİ: Intel(R) Core(TM) i3-4160 CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz
RAM: 8,00 GB
SİSTEM TÜRÜ: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
EKRAN KARTI: Intel HD Graphics 4400
Selamlar. Ben Redmi 12 aldım HyperOS en son sürümde fakat yeni kontrol paneli yok bazıları diyecektir giriş segmentli cihaz olduğu içindir. Arkadaşımda 9A var Redmi onda var fakat bende yok ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz?

Sanırım cihazdaki yazılımla alakalı. Kısıtlanmış olabilir.

Aktif etmem için ne yapmam gerekiyor?
Hocam konu ile alakasız ama HyperOS sizi memnun ediyor mu? Takılmalar vs. oluyor mu? Bende de Redmi 12 var fakat internette gördüğüm kötü yorumlardan dolayı güncelleme yapmadım. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Hocam şu anlık herahangi bir takılma donma söz konusu değil.

Teşekkür ederim hocam. Peki performans anlamında MIUI ile fark var mı olumlu/olumsuz manada?

HyperOS'u aktif kullanan birisi olarak;

-Cihaz yeniden başlatıldığında veya uzun süre kullanmayıp tekrar açtığınızda 1 dk boyunca yavaş çalışması ve takılmalar.

-Parmak izi bir önceki sürüme nazaran şu an daha iyi.

-Arayüz vs gayet güzel ama ben pek beğenmedim.

Yani su takılma olayına katlanabılıceksen mutlaka gecmenı onerırım gayet basarılı ama optımızasyon yonunde sıkıntılar var bıraz.

Ekim de HyperOS 2.0 gelıcek muhtemelen hatalar duzelecektır.

Teşekkür ederim hocam deneyimlerinizi paylaştığınız için. Oynadığınız bir oyun varsa nasıl performans verdiğini yazarsanız sevinirim

Teşekkür ederim hocam deneyimlerinizi paylaştığınız için. Oynadığınız bir oyun varsa nasıl performans verdiğini yazarsanız sevinirim.

Oyun olarak MIUI ile arada bir fark dıyemem dırek guncelledım ama kullandıgım model cogu oyunu acıyor Redmi Note 13 Pro 4G 12/512

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…