Çözüldü Redmi 12C güncellemelerden sonra sorun çıkarmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sufy

Femtopat
Daha fazla  
5 ay önce Redmi 12C adlı bir telefon almıştım. İlk günlerde çok iyi bir telefondu. Sonra sürekli güncellemeler gelmeye başladı. Bu güncellemeler sonrası bayağı bir sorun oluştu. Sorunların listesi:
Telefon hayalet dokunuş yapıyor.
Telefon şarj olmayı kesiyor.
Telefon kendi kendine kapanıyor, yeniden başlıyor.
Telefon donuyor.
Telefon Wi-Fi'ya zor bağlanıyor.
Telefon yavaş doluyor ve hızlı bitiyor.
Telefon ara sıra dokunmatiği kesiyor.
Ve şu an benim telefon kilitlendi hiç açılmıyor şarj olmuyor ve tepki vermiyor. Buradan Xiaomi destek ekibine sesleniyorum. Yeni ve sorunları düzelten güncelleme yapmalarını rica ediyorum. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Klasik Redmi hocam keşke almasaydınız. Custom ROM atarak berbat Xiaomi yazılımından kurtulabilirsiniz.
Klasik Xiaomi. En iyi ve sorunsuz firmwareleri çin'e yolla. Eu,ru,tr,global en dandik ve sorunlu firmwareleri yolla. Zamanında Samsung bunu yaptiginda içinden geçmişlerdi, şimdi Universal olarak verdikleri firmwarelerin hepsi sorunsuz.. Eski sürüme düşür veya p/e rom yükle. Pixel experience en sorunsuzu diye biliyorum.

Telefonumun hala 1 yıl garantisi duruyor ama eski sürüme düşürürsem garantisi gider mi?

Telefonumun hala 1 yıl garantisi duruyor ama eski sürüme düşürürsem garantisi gider mi?
Bootloader kilidini açacağınız için garanti gider ama durum düşürdükten sonra kilidi kapatırsanız garanti gitmez. Ayrıca telefonu garantiye göndermeye gerek yok, klasik Xiaomi hep sorunlu oluyor zaten.

Telefonun güncellemesini düşürmeyi deneyeceğim şu anda sürümü Android 14 büyük sıkıntı yaratıyor. Teşekkürler.

Telefon şu anda şarjı 0 ve hiç dolmuyor açılmıyor ne yapmalıyım hiç bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…