S Sward60 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 Merhaba. telefonum Redmi 12 telefonumda LED ve AMOLED özelliği yok bunu uygulamalarla yapabilir miyim? Hangi uygulamalar bildirim gelince ekranın yanlarında ışık çıkması hoşuma gidiyor cevaplarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2023
Merhaba. telefonum Redmi 12 telefonumda LED ve AMOLED özelliği yok bunu uygulamalarla yapabilir miyim? Hangi uygulamalar bildirim gelince ekranın yanlarında ışık çıkması hoşuma gidiyor cevaplarınızı bekliyorum.
Ömer Evece Picopat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 522 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #2 Redmi 12 IPS ekran kullanıyor. Yazılım ile ekran teknolojisini teğiştiremezsin hocam.
S Sward60 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #3 Ömer Evece dedi: Redmi 12 IPS ekran kullanıyor. Yazılım ile ekran teknolojisini teğiştiremezsin hocam. Genişletmek için tıkla... Ömer Evece dedi: Redmi 12 IPS ekran kullanıyor. Yazılım ile ekran teknolojisini teğiştiremezsin hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun
Ömer Evece dedi: Redmi 12 IPS ekran kullanıyor. Yazılım ile ekran teknolojisini teğiştiremezsin hocam. Genişletmek için tıkla... Ömer Evece dedi: Redmi 12 IPS ekran kullanıyor. Yazılım ile ekran teknolojisini teğiştiremezsin hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun