Redmi 13 HyperOS 2.0 güncellemesi yapılmalı mı?

@Sadece_Emre Hocam 1.0.8.0 dayım 2.2 nasıl 2.0....? Görüntü atabilir misiniz?

Son düzenleme:
Sağolasınız.

Bu arada hocam hiç kasma veya uygulamadan atma sorunlarıyla karşılaştınızmı karşılaştığınız sorunlar ve beğendiğiniz özellikleri yazabilir misiniz kısaca.

Sağolasınız.

Bu arada hocam hiç kasma veya uygulamadan atma sorunlarıyla karşılaştınızmı karşılaştığınız sorunalr ve beğendiğiniz özellikleri yazabilir misiniz kısaca.
Ne demek hocam.

Sağ olasınız.

Bu arada hocam hiç kasma veya uygulamadan atma sorunlarıyla karşılaştınızmı karşılaştığınız sorunlar ve beğendiğiniz özellikleri yazabilir misiniz kısaca.

Hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. Lakin güncelledikten sonra sıfırlarsanız daha iyi olur. Sebebi eski sistem dosyaları ister istemez yenileri ile çakışıyor. Daha fazla verim alabilmeniz bu noktada önemli. Açıkçası çok da bir özellik gözlemlemedim. HyperOS 1.0'ın hatalardan ve yavaşlıklardan arındırılmış hali.

@Sadece_Emre hocam Android sürümü ben 14 siz güncelleyincemi 15 oldu?

Güncelleyince benim Android sürümü 15 oldu hocam.

Anladım ama şu an 1.0. 8. 0 sürümündeyim hiç de sıfırlamak istemiyorum açıkçası hocam.

Hocam şimdi kuruyorum yeni sürümü sıfırlamama gerek var mı siz sıfırladınızmı her sürümde mi sıfırlıyacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…