Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.337 Çözümler 6 11 Ağustos 2025 #21 Burdaoynayak dedi: Hocam şimdi kuruyorum yeni sürümü sıfırlamama gerek var mı siz sıfırladınızmı her sürümde mi sıfırlıyacağız? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum bir sürüme özel değil. Her büyük güncelleme sonrası şart gibi. Kalıntısız olması için. Daha 2 hafta önce sıfırladım tertemiz kullanıyorum. Yedekle verilerini çok zor bir şey değil. Dosya Ekleri Screenshot_2025-08-11-15-51-49-320_com.android.settings.jpg 39,5 KB · Görüntüleme: 29
Burdaoynayak dedi: Hocam şimdi kuruyorum yeni sürümü sıfırlamama gerek var mı siz sıfırladınızmı her sürümde mi sıfırlıyacağız? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum bir sürüme özel değil. Her büyük güncelleme sonrası şart gibi. Kalıntısız olması için. Daha 2 hafta önce sıfırladım tertemiz kullanıyorum. Yedekle verilerini çok zor bir şey değil.
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.847 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2025 #22 Burdaoynayak dedi: Hocam şimdi kuruyorum yeni sürümü sıfırlamama gerek var mı siz sıfırladınızmı her sürümde mi sıfırlıyacağız? Genişletmek için tıkla... Her sürümde yapmanıza gerek yok sadece Android sistem güncellemeleri de yapmanız yeterli.
Burdaoynayak dedi: Hocam şimdi kuruyorum yeni sürümü sıfırlamama gerek var mı siz sıfırladınızmı her sürümde mi sıfırlıyacağız? Genişletmek için tıkla... Her sürümde yapmanıza gerek yok sadece Android sistem güncellemeleri de yapmanız yeterli.
Burdaoynayak Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 910 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #23 @Sadece_Emre ve @Algoritmik hocam sürüm indi şimdi nasıl yedekleyip sıfırlıyıcam adım adım gösterebilir misiniz?
@Sadece_Emre ve @Algoritmik hocam sürüm indi şimdi nasıl yedekleyip sıfırlıyıcam adım adım gösterebilir misiniz?