Redmi 13 mü Redmi 14 mü?

Bütçe
6000

Umut sarikaya

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Benim şimdi kullandığım Redmi Note 8 telefonum aşırı ısınmaya kasmaya ve ölmeye yaklaşıyor. Bu nedenle üst modellere geçmek istiyorum. Redmi Note 13 Pro veya normal sürüm gibi benim için önemli olan bataryası ısınmaması ve FPS oyun çok oynarım. Sosyal medya ile bayağı vakit harcarım. Kamera ile çok işim olmaz benim ama Redmi Note 13 ve Redmi Note 14 normal sürümleri veya Pro sürümleri ikisi arasında kaldım. Hangi markası daha iyi?

Redmi Note 13 kullanıyorum berbat bir telefon. İleride satmayacağım bile başkaları almasın diye. Oyun zaten oynayamazsınız o ayrı konu.
Bu telefonlarla sabit fpsler alamazsınız. Pro modeller de oyun için çok yetersiz ancak düz modellerden çok daha iyiler.
Bütçeniz nedir?

Hocam ben Redmi 13 telefonunu kullanıyorum ve gayette memnunum 8 aydır bu telefona sahibim hiç bir sıkıntısını görmedim,ısınma sorunu yok şarjı 1.5 gün yetiyor Redmi 14 telefonu 4G diye biliyorum ama Redmi 13 4.5G internet hızı daha iyi kamerasıda gayet yeterli önerim Redmi 13 yada note 13 alabilirsiniz ama Redmi 14 pek önermiyorum o telefona o kadar para verilmez Redmi 13 öneririm.

Redmi not 14 256 GB depolama 16 GB RAM 6K'ya bir fiyat sunuldu bana. Sizce iyi midir? Benim hoşuma Redmi not 14 daha çok gitti.

Bütçem 6K ve ben zaten Redmi Note 14 256 GB 16 GB RAM 2 el adam 2 ay kullanmış, onu almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…