Redmi 13 Pro Plus 5G vs Samsung S22/23 serisi

Bütçe
20-30k

FaruQ_Q

Centipat
Daha fazla  
Şu an Redmi 9T kullanıyorum, 2-3 yıl gayet güzel idare etti ama artık telefonumda NFC özelliğine ihtiyaç duyuyorum (kan şekeri ölçen sensör için gerekiyor) ve aynı zamanda almışken sağlam, kamerası güzel telefon arıyorum. Önce Redmi 13 Pro Plus 5G almaya karar vermiştim fakat bugün biraz daha araştırma yapmak istedim ayrıca sosyal medyada gördüğüm Samsung'un Galaxy AI özelliği çok hoşuma gitti ve biraz aklımı karıştırdı. Redmi 13 Pro Plus 5G'nin kamera özellikleri, bataryası falan daha iyi gibi duruyor incelediğim karşılaştırma sitesinde ama S22, S23'te zamanında kamera konusunda çok övülmüştü diye hatırlıyorum.

Hatta yazıyı yazarken kısaca "S23 kamera inceleme videosuna" göz gezdirdim gayet iyi duruyor fakat hala kararsızım. Daha çok bilgi sahibi veya denemiş, kullanmış kişilerden tavsiyeler öneriler bekliyorum. Başka bir telefonda önerebilirsiniz. Bütçe 20k civarları ama zorlarsam 30'da olabilir.

Redmi 9T'den S22'ye geçtim yok böyle bir şey muhteşem bir telefon gücünüz yeterse S23 yetmezse S22 alın kesinlikle öneriyorum.

Teşekkürler peki bu Galaxy AI ile galeriden görsellerde değişiklik yapma özelliği mevcut değil mi? Araştırdığımda S22 serilerinde mevcut yazıyordu. S23e pek yetmeyecek gibi ama S22 Plus belki yetebilir o daha mantıklı olur değil mi düz S22'den?

Şu an Redmi 9T kullanıyorum, 2-3 yıl gayet güzel idare etti ama artık telefonumda NFC özelliğine ihtiyaç duyuyorum (kan şekeri ölçen sensör için gerekiyor) ve aynı zamanda almışken sağlam, kamerası güzel telefon arıyorum. Önce Redmi 13 Pro Plus 5G almaya karar vermiştim fakat bugün biraz daha araştırma yapmak istedim ayrıca sosyal medyada gördüğüm Samsung'un Galaxy AI özelliği çok hoşuma gitti ve biraz aklımı karıştırdı. Redmi 13 Pro Plus 5G'nin kamera özellikleri, bataryası falan daha iyi gibi duruyor incelediğim karşılaştırma sitesinde ama S22, S23'te zamanında kamera konusunda çok övülmüştü diye hatırlıyorum.

Hatta yazıyı yazarken kısaca "S23 kamera inceleme videosuna" göz gezdirdim gayet iyi duruyor fakat hala kararsızım. Daha çok bilgi sahibi veya denemiş, kullanmış kişilerden tavsiyeler öneriler bekliyorum. Başka bir telefonda önerebilirsiniz. Bütçe 20k civarları ama zorlarsam 30'da olabilir.
Honor 200 pro al rahatına bak. S22 nin bataryası kötü ve ısınma problemleri var, S23 iyi fakat bataryası kötü. Honor 200 pronun ise bataryası güzel, kamerası daha da güzel. İşlemcisi S23 ünkünden biraz kısılmış hali ama onu aratmaz. Güçlü işlemcisi. NFC de var.

Honor 200 Pro al rahatına bak. S22'nin bataryası kötü ve ısınma problemleri var, S23 iyi fakat bataryası kötü. Honor 200 Pro'nun ise bataryası güzel, kamerası daha da güzel. İşlemcisi S23 ünkünden biraz kısılmış hali ama onu aratmaz. Güçlü işlemcisi. NFC de var.

30k bütçeye pek çıkamayacağım gibi. S22 mi S22 Plus falan mı önerirsiniz? Yoksa Redmi 13 Pro Plus mı?

30k bütçeye pek çıkamayacağım gibi. S22 mi S22 Plus falan mı önerirsiniz? Yoksa Redmi 13 Pro Plus mı?
13 pro plus.

Bekleyebilirsen redmi note 14 serisini bekle. Pro plusu güzel tabi senin bütçeye uyarsa. 30k ya yakın olur ya da olmaz kesin bir şey diyemem, ama ucuz gelirse almanı öneririm. Hem lansman indirimi ile gelir, yanında da hediyeler olur saat, kulaklık gibi, mi store sitesinden alabilirsin geldiği zaman. Beklemek istemiyorsan 13 pro plus, bataryası sıkıntı etmezse S22 veyahut S22 plus ama işlemcileri stabil değil, ısınan bir işlemci.

Son düzenleme:
Redmi Note 13 Pro Plus.

RAM batarya olarak önde gibi evet ama alında Xiaomi'nin kendi uygulamalarında reklam çıkarması ve arayüz sorunları biraz bıktırdı. İşlemci olarak sanırım S22 daha iyiydi. Kamera olarak şüphelerim var, Kameraya öncelik veriyorum biraz. S22 kamera olarak daha iyi duruyor. Hatta S22 değil de S22 Plus hakkında konuşalım. Fiyat olarak Redmi ile aynı. Galaxy AI'da istediğim bir özellik aslında ama tabii ki sırf ona göre karar vermek istemiyorum alternatif yapay zekalar siteler mevcut zaten. Yani S22 Plus mı Redmi 13 Pro Plus mı diye sorsam tekrardan?

RAM batarya olarak önde gibi evet ama alında Xiaomi'nin kendi uygulamalarında reklam çıkarması ve arayüz sorunları biraz bıktırdı. İşlemci olarak sanırım S22 daha iyiydi. Kamera olarak şüphelerim var, Kameraya öncelik veriyorum biraz. S22 kamera olarak daha iyi duruyor. Hatta S22 değil de S22 Plus hakkında konuşalım. Fiyat olarak Redmi ile aynı. Galaxy AI'da istediğim bir özellik aslında ama tabii ki sırf ona göre karar vermek istemiyorum alternatif yapay zekalar siteler mevcut zaten. Yani S22 Plus mı Redmi 13 Pro Plus mı diye sorsam tekrardan?
Dediğim gibi batarya ve ısınma sorun etmiyecekse s22 plus her türlü.

Reklamları kapatabiliyorsun, arayüzüde bana göre normal bir arayüzü var.

Kamera olarakda S22 plus iyi.

Ha eski modellerde evet arayüz bugları falan çoktu ona katılırım note 10 kullanmıştım çünkü.

Zorlayabilirsen Honor 200 pro senin için daha iyi olur. Yoksa dediğim kriterlerden sana göre olanını seç.

Son düzenleme:

Ha eski modellerde evet arayüz bugları falan çoktu ona katılırım note 10 kullanmıştım çünkü.

Zorlayabilirsen Honor 200 pro senin için daha iyi olur. Yoksa dediğim kriterlerden sana göre olanını seç.
S23 FE hakkında ne düşünürsünüz?

S23 FE hakkında ne düşünürsünüz?
Bataryası rezalet ve onunda ısınma problemi baya var.

Ya eğer bütceniz çıkmıyorsa ve bu telefonları almak istemiyorsanız A55 alın, en azından bataryası iyi ve fazla ısınmıyor, kamerasıda üzmez.

Ya eğer bütceniz çıkmıyorsa ve bu telefonları almak istemiyorsanız A55 alın, en azından bataryası iyi ve fazla ısınmıyor, kamerasıda üzmez.
Honor 200 de alabilirsiniz. Bence honor 200 alın batarya sınıfına göre güzel, kamerasıda üzmez. İşlemcide idare eder, fazla ağır grafikli oyun oynamıyorsanız, oynarsanızda düşük fps de oynatır.

Honor 200 de alabilirsiniz. Bence honor 200 alın batarya sınıfına göre güzel, kamerasıda üzmez. İşlemcide idare eder, fazla ağır grafikli oyun oynamıyorsanız, oynarsanızda düşük fps de oynatır.
A55 ve Honor 200, seçimini yap. Kamera ve batarya olarak Honor önde hızlı şarjda var, işlemcide a55 az farkla iyi. Güncelleme olarak A55 daha iyi. İkiside üzmezler 3,4 sene. İkisinde de NFC var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı