FaruQ_Q
Centipat
Daha fazla
Şu an Redmi 9T kullanıyorum, 2-3 yıl gayet güzel idare etti ama artık telefonumda NFC özelliğine ihtiyaç duyuyorum (kan şekeri ölçen sensör için gerekiyor) ve aynı zamanda almışken sağlam, kamerası güzel telefon arıyorum. Önce Redmi 13 Pro Plus 5G almaya karar vermiştim fakat bugün biraz daha araştırma yapmak istedim ayrıca sosyal medyada gördüğüm Samsung'un Galaxy AI özelliği çok hoşuma gitti ve biraz aklımı karıştırdı. Redmi 13 Pro Plus 5G'nin kamera özellikleri, bataryası falan daha iyi gibi duruyor incelediğim karşılaştırma sitesinde ama S22, S23'te zamanında kamera konusunda çok övülmüştü diye hatırlıyorum.
Hatta yazıyı yazarken kısaca "S23 kamera inceleme videosuna" göz gezdirdim gayet iyi duruyor fakat hala kararsızım. Daha çok bilgi sahibi veya denemiş, kullanmış kişilerden tavsiyeler öneriler bekliyorum. Başka bir telefonda önerebilirsiniz. Bütçe 20k civarları ama zorlarsam 30'da olabilir.
Hatta yazıyı yazarken kısaca "S23 kamera inceleme videosuna" göz gezdirdim gayet iyi duruyor fakat hala kararsızım. Daha çok bilgi sahibi veya denemiş, kullanmış kişilerden tavsiyeler öneriler bekliyorum. Başka bir telefonda önerebilirsiniz. Bütçe 20k civarları ama zorlarsam 30'da olabilir.