B !BaDBoY! Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:35 #1 Arkadaşlar merhaba, Babama 10 bin TL bütçe ile bir telefon bakıyorum. Redmi 13 mü yoksa Note 14 mü önerirsiniz? Arada ufak farklar var tam anlayamadım. Hangisi daha iyi yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar merhaba, Babama 10 bin TL bütçe ile bir telefon bakıyorum. Redmi 13 mü yoksa Note 14 mü önerirsiniz? Arada ufak farklar var tam anlayamadım. Hangisi daha iyi yardımcı olur musunuz?
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.838 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:39 #2 Redmi alma. Nothing Phone (1) Nothing Phone (1) www.evofone.com Al geç. Sepette 12.749TL Bu fiyatlarda daha iyisi yok.
Redmi alma. Nothing Phone (1) Nothing Phone (1) www.evofone.com Al geç. Sepette 12.749TL Bu fiyatlarda daha iyisi yok.
B !BaDBoY! Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:07 #3 Iwatani Naofumi dedi: Redmi alma. Nothing Phone (1) Nothing Phone (1) www.evofone.com Al geç. Sepette 12.749TL Bu fiyatlarda daha iyisi yok. Genişletmek için tıkla... Önerin için teşekkürler hem o kadar bütçemiz yok, hem de yaşlı insanlar olduğu için bu tarz bir markaya ikna olmazlar maalesef
Iwatani Naofumi dedi: Redmi alma. Nothing Phone (1) Nothing Phone (1) www.evofone.com Al geç. Sepette 12.749TL Bu fiyatlarda daha iyisi yok. Genişletmek için tıkla... Önerin için teşekkürler hem o kadar bütçemiz yok, hem de yaşlı insanlar olduğu için bu tarz bir markaya ikna olmazlar maalesef
Captfy Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:41 #4 !BaDBoY! dedi: Arkadaşlar merhaba, Babama 10 bin TL bütçe ile bir telefon bakıyorum. Redmi 13 mü yoksa Note 14 mü önerirsiniz? Arada ufak farklar var tam anlayamadım. Hangisi daha iyi yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Note 14 çok daha iyi. Karşılaştırılmaları bile yanlış.
!BaDBoY! dedi: Arkadaşlar merhaba, Babama 10 bin TL bütçe ile bir telefon bakıyorum. Redmi 13 mü yoksa Note 14 mü önerirsiniz? Arada ufak farklar var tam anlayamadım. Hangisi daha iyi yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Note 14 çok daha iyi. Karşılaştırılmaları bile yanlış.
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.838 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:43 #5 !BaDBoY! dedi: Önerin için teşekkürler hem o kadar bütçemiz yok, hem de yaşlı insanlar olduğu için bu tarz bir markaya ikna olmazlar maalesef Genişletmek için tıkla... Anlıyorum, bu durumda Samsung Galaxy S A 16 en iyi seçenek olacaktır, 10k civarı bulursunuz. Eğer yinede bu ikisinden biri olacaksa daha güncel olan Redmi 14 modeli daha iyi olacaktır.
!BaDBoY! dedi: Önerin için teşekkürler hem o kadar bütçemiz yok, hem de yaşlı insanlar olduğu için bu tarz bir markaya ikna olmazlar maalesef Genişletmek için tıkla... Anlıyorum, bu durumda Samsung Galaxy S A 16 en iyi seçenek olacaktır, 10k civarı bulursunuz. Eğer yinede bu ikisinden biri olacaksa daha güncel olan Redmi 14 modeli daha iyi olacaktır.
Captfy Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:56 #6 Geniş açı kamerası olmaması dışında redmi note 14 her açıdan daha iyi a16dan.
B !BaDBoY! Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:21 #7 Captfy dedi: Note 14 çok daha iyi. Karşılaştırılmaları bile yanlış. Genişletmek için tıkla... Pro olandan değil sadece düz versiyondan bahsediyorsunuz değil mi? Bir de ekran büyüklüğü 13'e göre daha mı küçük?
Captfy dedi: Note 14 çok daha iyi. Karşılaştırılmaları bile yanlış. Genişletmek için tıkla... Pro olandan değil sadece düz versiyondan bahsediyorsunuz değil mi? Bir de ekran büyüklüğü 13'e göre daha mı küçük?