abdullaherdogan Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #1 Redmi 13C telefonumda arama seslerini kaydedicisini açtım fakat ses kaydediliyor diye robot kadın sesini kapatamadım.
Redmi 13C telefonumda arama seslerini kaydedicisini açtım fakat ses kaydediliyor diye robot kadın sesini kapatamadım.
R3HAA Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 954 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #2 Onu kapatamazsın zaten yasal olması için koyuyor üreticiler. 3. Parti uygulamalar deneyebilirsin.
abdullaherdogan Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #3 R3HAA dedi: Onu kapatamazsın zaten yasal olması için koyuyor üreticiler. 3. parti uygulamalar deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğin uygulama var mı?
R3HAA dedi: Onu kapatamazsın zaten yasal olması için koyuyor üreticiler. 3. parti uygulamalar deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğin uygulama var mı?
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.241 Makaleler 3 Çözümler 22 27 Haziran 2025 #4 Basic call Recorder'da o robot sesi yok ama root istiyor program. Şahsen kullanıyorum.
abdullaherdogan Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #5 v3rtecc dedi: Basic call Recorder'da o robot sesi yok ama root istiyor program. Şahsen kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
v3rtecc dedi: Basic call Recorder'da o robot sesi yok ama root istiyor program. Şahsen kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim