Redmi 14T alınır mı?

umut60

Decapat
Daha fazla  
Çok fazla oyun oynarım dersem yalan olur. Çok oynamam ama özellikle car parking 2 ve eFootball oynarım. EFootball'da şu anki telefonum pek ısınmıyor Redmi Note 12 Pro 5G ama özellikle car parking 2 de telefon çok fazla ısınıyor. Ben de 14T'yi kendime uygun gördüm, kullanan arkadaşlar varsa ısınma problemi olur mu? En fazla ne kadar ısınıyor bir de almaya değer mi?

Bütçe ne kadar hocam maksimum.

Hocam babam 14T Pro kullanıyor şu ana kadar bir kere bile ısınma şikayeti olmadı.

Cihazın aşırı ısınma gibi sorunu yok. Diğer güçlü telefonlar ne kadar ısınıyorsa o kadar ısınıyor. 12 GB RAM olması uzun zaman kullanmaya uygun bir telefon hem de işlemci frekans hızları da çok yüksek. Bence almaya değer.

Bütçe ne kadar hocam maksimum.

Hocam babam 14T Pro kullanıyor şu ana kadar bir kere bile ısınma şikayeti olmadı.

Bende son zamanlarda 14T pro düşünmeye başladım desem doğru olur nasıl peki kamera performansı oyun için ideal mi?

S24 FE 256 GB modelini öneririm özellikle yazılımsal, optimizasyon artısı için.

Samsung'a küçüklüğümden beri bir karşıyımdır ben Xiaomi sistemine çok daha iyi adapte oldum.

Cihazın aşırı ısınma gibi sorunu yok. Diğer güçlü telefonlar ne kadar ısınıyorsa o kadar ısınıyor. 12 GB RAM olması uzun zaman kullanmaya uygun bir telefon hem de işlemci frekans hızları da çok yüksek. Bence almaya değer.

Yani ısınma sorunu ne kadar olur böyle 40 dereceye kadar çıkar mı hocam.

14T gayet güzel telefondur, tavsiye ederim. Isınma problemli bir telefon değil.

Hocam siz 14T'ye güzel diyorsanız 14T Pro hayli hayli güzeldir o zaman değil mi kamera performansı olarak nasıl peki kullanıyorsanız.

Ban vardı cevap veremediğim için özür dilerim herkese.

Son düzenleme:
Bende son zamanlarda 14T pro düşünmeye başladım desem doğru olur nasıl peki kamera performansı oyun için ideal mi?

Samsung'a küçüklüğümden beri bir karşıyımdır ben Xiaomi sistemine çok daha iyi adapte oldum.

Yani ısınma sorunu ne kadar olur böyle 40 dereceye kadar çıkar mı hocam.

Hocam siz 14T'ye güzel diyorsanız 14T Pro hayli hayli güzeldir o zaman değil mi kamera performansı olarak nasıl peki kullanıyorsanız.

Ban vardı cevap veremediğim için özür dilerim herkese.
14T pro daha iyi tabi ki performans, kamera olarak. Fiyat bandında en sağlam arka kamera paketine sahip cihazlardan birisi, ön kamera olarak gayet yeterli üzmez. Oyun performansını konuşmaya gerek yok zaten. Mağazalarda deneyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı