T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.581 Çözümler 10 11 Ağustos 2020 #11 Konu dışı ama aynı telefonu kullanıyorum bootloader kilidi açık ama root atamıyorum nasıl çözebilirim ?
Konu dışı ama aynı telefonu kullanıyorum bootloader kilidi açık ama root atamıyorum nasıl çözebilirim ?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 11 Ağustos 2020 #12 Teurastaja. dedi: Konu dışı ama aynı telefonu kullanıyorum bootloader kilidi açık ama root atamıyorum nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Custom recovery kuracaksın.(TWRP gibi.) Magisk ZIP dosyasını yerel depolamaya atıp TWRP'den flaşlayacaksın.
Teurastaja. dedi: Konu dışı ama aynı telefonu kullanıyorum bootloader kilidi açık ama root atamıyorum nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Custom recovery kuracaksın.(TWRP gibi.) Magisk ZIP dosyasını yerel depolamaya atıp TWRP'den flaşlayacaksın.
kcninja Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 148 Çözümler 3 12 Ağustos 2020 #13 Teurastaja. dedi: Konu dışı ama aynı telefonu kullanıyorum bootloader kilidi açık ama root atamıyorum nasıl çözebilirim ? Genişletmek için tıkla... Nerede hata alıyorsunuz? chon dedi: Hemen linkleri piste alalım. Genişletmek için tıkla... Şu an NOS kullanıyorum Android 10.
Teurastaja. dedi: Konu dışı ama aynı telefonu kullanıyorum bootloader kilidi açık ama root atamıyorum nasıl çözebilirim ? Genişletmek için tıkla... Nerede hata alıyorsunuz? chon dedi: Hemen linkleri piste alalım. Genişletmek için tıkla... Şu an NOS kullanıyorum Android 10.