Bootloader kilidi kapalı ise şu rehberi uygulayın. Açık ise bu rehberi geçebilirsiniz.
Selam, Bugün Xiaomi cihazlarda nasıl OEM kilidi acilir, onu anlatacagim. Adim 1: Gelistirici seceneklerine gidip sirasiyla: OEM kilit acma USB Hata Ayiklama Seceneklerini aktif ediyoruz. Adim 2: Mi kilit acma durumu kismina gelip Mobil Veri'yi acip hesabimizi bagliyoruz. Adim 3: MI...
TWRP yüklemek için;
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...
Şunu telefonunuza yükleyin;
TWRP'ye girip wipe menüsüne girin. Advanced wipe seçeneğini seçin. Dalvik ve internal Storage hariç hepsini işaretleyin. Alttaki oku kaydırın. Geri TWRP menüsüne dönün. İnstall seçeneğini seçin. LineageOS dosyasını seçin. Alttaki oku kaydırıp flashlayın. Reboot System seçeneğini seçin. Telefon yeniden başlayıp kurulum başlayacaktır. Eğer Google uygulamaları yoksa şunu indirin;
Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers.
Geri TWRP'ye dönün ve install menüsünden flashlayın.