134LvLShaman Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, başlıktaki gibi Redmi 8 telefonumda ayarlardan OEM kilit açma denen ayarı açmama rağmen Fastboot'a geçip TWRP yüklemeye çalıştığımda telefonun Bootloader'i kapalı görünüyor. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, başlıktaki gibi Redmi 8 telefonumda ayarlardan OEM kilit açma denen ayarı açmama rağmen Fastboot'a geçip TWRP yüklemeye çalıştığımda telefonun Bootloader'i kapalı görünüyor. Şimdiden teşekkürler.
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.286 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #2 134LvLShaman dedi: Merhaba arkadaşlar, başlıktaki gibi Redmi 8 telefonumda ayarlardan OEM kilit açma denen ayarı açmama rağmen Fastboot'a geçip TWRP yüklemeye çalıştığımda telefonun Bootloader'i kapalı görünüyor. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Telefon açılış ekranında açık kilit işareti varsa . Bl kilidi açıktır. İsmail Karabacak dedi: Telefon açılış ekranında açık kilit işareti varsa . Bl kilidi açıktır. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer açılış ekranında açık kilit işareti yoksa bu şekilde açın.
134LvLShaman dedi: Merhaba arkadaşlar, başlıktaki gibi Redmi 8 telefonumda ayarlardan OEM kilit açma denen ayarı açmama rağmen Fastboot'a geçip TWRP yüklemeye çalıştığımda telefonun Bootloader'i kapalı görünüyor. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Telefon açılış ekranında açık kilit işareti varsa . Bl kilidi açıktır. İsmail Karabacak dedi: Telefon açılış ekranında açık kilit işareti varsa . Bl kilidi açıktır. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer açılış ekranında açık kilit işareti yoksa bu şekilde açın.
134LvLShaman Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #3 İsmail Karabacak dedi: Telefon açılış ekranında açık kilit işareti varsa . Bl kilidi açıktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer açılış ekranında açık kilit işareti yoksa bu şekilde açın. Genişletmek için tıkla... Maalesef kapalı görünüyor kilit işaret kameranın altında çıkması lazım diye biliyorum. Peki nasıl açarım? 134LvLShaman dedi: Maalesef kapalı görünüyor kilit işaret kameranın altında çıkması lazım diye biliyorum. Peki nasıl açarım? Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam. İsmail Karabacak dedi: Telefon açılış ekranında açık kilit işareti varsa . Bl kilidi açıktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer açılış ekranında açık kilit işareti yoksa bu şekilde açın. Genişletmek için tıkla... hocam maalesef şöyle bir sorun çıktı. Son düzenleme: 11 Haziran 2023
İsmail Karabacak dedi: Telefon açılış ekranında açık kilit işareti varsa . Bl kilidi açıktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer açılış ekranında açık kilit işareti yoksa bu şekilde açın. Genişletmek için tıkla... Maalesef kapalı görünüyor kilit işaret kameranın altında çıkması lazım diye biliyorum. Peki nasıl açarım? 134LvLShaman dedi: Maalesef kapalı görünüyor kilit işaret kameranın altında çıkması lazım diye biliyorum. Peki nasıl açarım? Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam. İsmail Karabacak dedi: Telefon açılış ekranında açık kilit işareti varsa . Bl kilidi açıktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer açılış ekranında açık kilit işareti yoksa bu şekilde açın. Genişletmek için tıkla... hocam maalesef şöyle bir sorun çıktı.
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.286 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #4 134LvLShaman dedi: Maalesef kapalı görünüyor kilit işaret kameranın altında çıkması lazım diye biliyorum. Peki nasıl açarım? Deneyeyim hocam. Eki Görüntüle 1816967 hocam maalesef şöyle bir sorun çıktı. Genişletmek için tıkla... Hocam video da olan işlemleri telefona yaptınız mı?
134LvLShaman dedi: Maalesef kapalı görünüyor kilit işaret kameranın altında çıkması lazım diye biliyorum. Peki nasıl açarım? Deneyeyim hocam. Eki Görüntüle 1816967 hocam maalesef şöyle bir sorun çıktı. Genişletmek için tıkla... Hocam video da olan işlemleri telefona yaptınız mı?
134LvLShaman Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #5 İsmail Karabacak dedi: Hocam video da olan işlemleri telefona yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... 1 tanesini atlamışım şimdi farkettim düzelteyim dönüş sağlayacağım.
İsmail Karabacak dedi: Hocam video da olan işlemleri telefona yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... 1 tanesini atlamışım şimdi farkettim düzelteyim dönüş sağlayacağım.
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.286 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #6 134LvLShaman dedi: 1 tanesini atlamışım şimdi farkettim düzelteyim dönüş sağlayacağım. Genişletmek için tıkla... Geliştirici seçeneklerden mi kilit kısmını videodaki şekilde yapım büyük ihtimalle düzelecektir.
134LvLShaman dedi: 1 tanesini atlamışım şimdi farkettim düzelteyim dönüş sağlayacağım. Genişletmek için tıkla... Geliştirici seçeneklerden mi kilit kısmını videodaki şekilde yapım büyük ihtimalle düzelecektir.
134LvLShaman Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #7 İsmail Karabacak dedi: Geliştirici seçeneklerden mi kilit kısmını videodaki şekilde yapım büyük ihtimalle düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam videodaki gibi 168 saat sonra tekrar yapacağım teşekkürler yardımınız için iyi akşamlar.
İsmail Karabacak dedi: Geliştirici seçeneklerden mi kilit kısmını videodaki şekilde yapım büyük ihtimalle düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam videodaki gibi 168 saat sonra tekrar yapacağım teşekkürler yardımınız için iyi akşamlar.
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.286 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #8 134LvLShaman dedi: Düzeldi hocam videodaki gibi 168 saat sonra tekrar yapacağım teşekkürler yardımınız için iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim iyi akşamlar hocam .
134LvLShaman dedi: Düzeldi hocam videodaki gibi 168 saat sonra tekrar yapacağım teşekkürler yardımınız için iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim iyi akşamlar hocam .