Dediğinizden bir şey anlamadım ki, şu an ne yapmamız gerekiyor?TWRP(Team Win Recovery Project) Recovery mode'dur custom ROM vesaire yüklemek için ideal bir program.
Kardeşiniz bir şekilde TWRP kurulumu yapmış size açık kaynaklardan stock recovery veriyorum bir saniye.
Aslında TWRP sorun yaratmayacaktır ama yanlış kullanımda bütün herşeyi silebilir ve cihaza tekrar stock rom atmak zorunda kaldırabilir.
Dostum Stock Recovery For redmi 8A
buradaki stock recoveryi telefonuna indir ve
Bu videodaki adımları eksiksiz yap biliyorum telefonun modeli farklı ama yöntem değişmez bir sorun çıkmayacaktır.
Olma ihtimali yüksek ama korkulacak bir durum yok.Telefon yurtdışı kayıtlıydı ilk aldığında garantisiz aldı daha uygun diye. Şimdi yurtiçine aldırdı kaydını, bunla alakalı bir durum olabilir mi?
Ben bir şey kurmadım diyor.
Telefonu kapatıp açmış sadece, şu an düz kullanıyor. Yine de sağolun çok teşekürler.Olma ihtimali yüksek ama korkulacak bir durum yok.
Rica ederim dediğim gibi TWRP hiçbir türlü zararlı değildir sorun yaratmaz.Telefonu kapatıp açmış sadece, şu an düz kullanıyor. Yine de sağolun çok teşekürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.