lyntax Decapat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 1.073 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #11 derang dedi: Evet hocam gördüm bundan sonra ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Cihazın Fastboot ROM'unu indirin. Aşağıdaki Mi Flash Tool ile flaşlayın. Google Drive - Virus scan warning drive.usercontent.google.com Parola: zesuga
derang dedi: Evet hocam gördüm bundan sonra ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Cihazın Fastboot ROM'unu indirin. Aşağıdaki Mi Flash Tool ile flaşlayın. Google Drive - Virus scan warning drive.usercontent.google.com Parola: zesuga
derang Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel Core i5-1135g7 & Iris Xe Graphics Ram: 8GB DDR4 Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #12 lyntax dedi: Cihazın Fastboot ROM'unu indirin. Aşağıdaki Mi Flash Tool ile flaşlayın. Google Drive - Virus scan warning drive.usercontent.google.com Parola: Zesuga. Genişletmek için tıkla... Hocam arşivden çıkardığım klasörü seçtim ve bu hatayı verdi.
lyntax dedi: Cihazın Fastboot ROM'unu indirin. Aşağıdaki Mi Flash Tool ile flaşlayın. Google Drive - Virus scan warning drive.usercontent.google.com Parola: Zesuga. Genişletmek için tıkla... Hocam arşivden çıkardığım klasörü seçtim ve bu hatayı verdi.
lyntax Decapat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 1.073 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #13 derang dedi: Hocam arşivden çıkardığım klasörü seçtim ve bu hatayı verdi. Eki Görüntüle 2413641 Genişletmek için tıkla... Hocam select kismina basin, indirdiginiz romun images klasorunu secip ok'a basin flashlayin.
derang dedi: Hocam arşivden çıkardığım klasörü seçtim ve bu hatayı verdi. Eki Görüntüle 2413641 Genişletmek için tıkla... Hocam select kismina basin, indirdiginiz romun images klasorunu secip ok'a basin flashlayin.
derang Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel Core i5-1135g7 & Iris Xe Graphics Ram: 8GB DDR4 Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #14 lyntax dedi: Hocam select kismina basin, indirdiginiz romun images klasorunu secip ok'a basin flashlayin. Genişletmek için tıkla... images klasörü yok.
lyntax dedi: Hocam select kismina basin, indirdiginiz romun images klasorunu secip ok'a basin flashlayin. Genişletmek için tıkla... images klasörü yok.
lyntax Decapat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 1.073 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #15 derang dedi: Eki Görüntüle 2413701 images klasörü yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sen anormal misin benimle kafa mı buluyorsun? Fastboot romu indirip çıkart, images klasörünü seç miflashtan.
derang dedi: Eki Görüntüle 2413701 images klasörü yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sen anormal misin benimle kafa mı buluyorsun? Fastboot romu indirip çıkart, images klasörünü seç miflashtan.