Michael_Scofield Decapat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, öncelikle elimde Redmi 8A bir telefon var ve ben MIUI'den memnun değilim ve 1 haftaya değiştireceğim ancak birkaç sorum var. ROM kurulduktan sonra mobil hattımda sorun çıkar mı? Bu işlemi denedim ancak Bootloader kilidi denilen bir şey var ö yüzden 1 hafta beklemem gerek yani bunun başka bir yolu var mı? Bunu kullanan arkadaş var mı? Ayrıca bu linkten ROM'u indireceğim [ROM][Redmi 8A Dual][Android-10] Pixel Experience [UNOFFICIAL][05/03/2021] Son olarak bana rehber olabilecek bir arkadaş var mı? YouTube'ta fazla içerik bulamadım ve bu benim ilk deneyimim olacak. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2022
Merhaba arkadaşlar, öncelikle elimde Redmi 8A bir telefon var ve ben MIUI'den memnun değilim ve 1 haftaya değiştireceğim ancak birkaç sorum var. ROM kurulduktan sonra mobil hattımda sorun çıkar mı? Bu işlemi denedim ancak Bootloader kilidi denilen bir şey var ö yüzden 1 hafta beklemem gerek yani bunun başka bir yolu var mı? Bunu kullanan arkadaş var mı? Ayrıca bu linkten ROM'u indireceğim [ROM][Redmi 8A Dual][Android-10] Pixel Experience [UNOFFICIAL][05/03/2021] Son olarak bana rehber olabilecek bir arkadaş var mı? YouTube'ta fazla içerik bulamadım ve bu benim ilk deneyimim olacak.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.633 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #2 Hatta sorun çıkarmaz. İşlemcisi MTK olsaydı hemen açılırdı. Ek olarak bunu tavsiye ederim: 1.29 GB file on MEGA mega.nz
Hatta sorun çıkarmaz. İşlemcisi MTK olsaydı hemen açılırdı. Ek olarak bunu tavsiye ederim: 1.29 GB file on MEGA mega.nz
Michael_Scofield Decapat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #3 Benim telefona uyumlu değil mi bu ayrıca teşekkür ederim 1 hafta sonra deneyeceğim takılırsam size yazarım.
Benim telefona uyumlu değil mi bu ayrıca teşekkür ederim 1 hafta sonra deneyeceğim takılırsam size yazarım.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.633 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #4 Sizin telefon ile uyumlu bu. Michael_Scofield dedi: Benim telefona uyumlu değil mi bu ayrıca teşekkür ederim 1 hafta sonra deneyeceğim takılırsam size yazarım. Genişletmek için tıkla...
Sizin telefon ile uyumlu bu. Michael_Scofield dedi: Benim telefona uyumlu değil mi bu ayrıca teşekkür ederim 1 hafta sonra deneyeceğim takılırsam size yazarım. Genişletmek için tıkla...
3 377619 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 30 Ağustos 2022 #5 Hocam kurdunuz mu?
Michael_Scofield Decapat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #6 377619 dedi: Hocam kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Kurdum ama çok performans beklemeyin
3 377619 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 2 Eylül 2022 #7 Michael_Scofield dedi: Kurdum ama çok performans beklemeyin Genişletmek için tıkla... Kendi verdiğiniz linkten mi yoksa arkadaşın verdiği linkten mi indirdiniz?
Michael_Scofield dedi: Kurdum ama çok performans beklemeyin Genişletmek için tıkla... Kendi verdiğiniz linkten mi yoksa arkadaşın verdiği linkten mi indirdiniz?
Michael_Scofield Decapat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #8 Arkadaşın verdiği link.
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #9 @Michael_Scofield Peki önceki haliyle kıyasladığınızda nasıl olduğunu açıklamanız mümkün mü?
Michael_Scofield Decapat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #10 Çok bir şey değişmedi. Moneymoon dedi: @Michael_Scofield Peki önceki haliyle kıyasladığınızda nasıl olduğunu açıklamanız mümkün mü? Genişletmek için tıkla...
Çok bir şey değişmedi. Moneymoon dedi: @Michael_Scofield Peki önceki haliyle kıyasladığınızda nasıl olduğunu açıklamanız mümkün mü? Genişletmek için tıkla...