nowimme Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 475 9 Nisan 2022 #1 1 haftadır kayık duruyor, rahatsız ediyor. Çözümü nedir? Xiaomi Redmi 9. Dosya Ekleri IMG_20220409_215505.jpg 92,5 KB · Görüntüleme: 87
Çözüm D D Donkobus 9 Nisan 2022 nowimme dedi: Telefon kardeşime vermiştim ayarlardan olduğunu söylüyor. Düşme gibi bir şey olmadı diyor. Genişletmek için tıkla... Sırasıyla Ayarlar-Ekran-En aşağıdan Kontrol Merkezi-Çentiği gizle ayarından düzeltebilirsin.
nowimme dedi: Telefon kardeşime vermiştim ayarlardan olduğunu söylüyor. Düşme gibi bir şey olmadı diyor. Genişletmek için tıkla... Sırasıyla Ayarlar-Ekran-En aşağıdan Kontrol Merkezi-Çentiği gizle ayarından düzeltebilirsin.
O Oghun Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 880 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Los Santos 9 Nisan 2022 #2 nowimme dedi: 1 haftadır kayık duruyor, rahatsız ediyor. Çözümü nedir? Xiaomi Redmi 9. Genişletmek için tıkla... Telefonu düşürmüş olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
nowimme dedi: 1 haftadır kayık duruyor, rahatsız ediyor. Çözümü nedir? Xiaomi Redmi 9. Genişletmek için tıkla... Telefonu düşürmüş olabilir misiniz?
KS KS nowimme Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 475 9 Nisan 2022 #3 Oghun dedi: Telefonu düşürmüş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Telefon kardeşime vermiştim ayarlardan olduğunu söylüyor. Düşme gibi bir şey olmadı diyor. Artı 0 Eksi
Oghun dedi: Telefonu düşürmüş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Telefon kardeşime vermiştim ayarlardan olduğunu söylüyor. Düşme gibi bir şey olmadı diyor.
BaranArslan Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #4 nowimme dedi: Telefon kardeşime vermiştim ayarlardan olduğunu söylüyor. Düşme gibi bir şey olmadı diyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda bir tane ayar var ordan yapılıyor . Artı 0 Eksi
nowimme dedi: Telefon kardeşime vermiştim ayarlardan olduğunu söylüyor. Düşme gibi bir şey olmadı diyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda bir tane ayar var ordan yapılıyor .
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.433 Çözümler 7 9 Nisan 2022 #5 nowimme dedi: Telefon kardeşime vermiştim ayarlardan olduğunu söylüyor. Düşme gibi bir şey olmadı diyor. Genişletmek için tıkla... Sırasıyla Ayarlar-Ekran-En aşağıdan Kontrol Merkezi-Çentiği gizle ayarından düzeltebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
nowimme dedi: Telefon kardeşime vermiştim ayarlardan olduğunu söylüyor. Düşme gibi bir şey olmadı diyor. Genişletmek için tıkla... Sırasıyla Ayarlar-Ekran-En aşağıdan Kontrol Merkezi-Çentiği gizle ayarından düzeltebilirsin.
5 535826 Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 39 9 Nisan 2022 #6 Ayarlardan çentiği gizleyi aratıp girin, oradan size uygun olanı seçin. Artı 0 Eksi
KS KS nowimme Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 475 9 Nisan 2022 #7 Tamamdır arkadaşlar çözdüm teşekkür ederim. Donkobus dedi: Sırasıyla Ayarlar-Ekran-En aşağıdan Kontrol Merkezi-Çentiği gizle ayarından düzeltebilirsin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Tamamdır arkadaşlar çözdüm teşekkür ederim. Donkobus dedi: Sırasıyla Ayarlar-Ekran-En aşağıdan Kontrol Merkezi-Çentiği gizle ayarından düzeltebilirsin. Genişletmek için tıkla...