Çözüldü Redmi 9 hard brick oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Evet hocam o zamana kadar telefon sürekli kendi kendine açılıp kapanıyordu mi ekranında.

Ayrıca şimdi uzun bir süre ses açma + güç tuşu yaptım telefon tekrar açılıp kendi kendine kapanmaya başladı.

Evet hocam IMEI uçmuş.

Yetkili hesap istiyor şu an %90 ihtimalle telefon. Böyle durumlarda yazılım atmak yerine repair yaptırsaydın şu an bunları yaşamıyor olurdun büyük ihtimalle.

MTK olduğu için şaşırmadım zaten de arkadaş keşke TWRP ile modem yedeği falan alsaydı.

Modem yedeği yeterli değil. IMEI, efs bölümünde oluyor.

Hocam peki ya şimdi ne yapmamı önerirsiniz, yoksa telefon böyle açılıp kapanmaya devam mı etmeli?

Eğer hiç bir tepki alamıyorsanız Brom Mode'dan Stock ROM atarız.

Linki inceleyin, detaylara birazdan gireceğiz. O sırada sürücüleri kurmakla başlayın.

Modem yedeği yeterli değil. IMEI, efs bölümünde oluyor.

Biliyorum ama en azından modem de bozulmazdı. Modem için 50-60 TL fark bile koyanlar var.

Auth istemez mi hocam? Ya da içeriyor mu? Dimensity serisi auth istiyordu. Eski seriyi hiç bilmiyorum.

Biliyorum ama en azından modem de bozulmazdı. Modem için 50-60 TL fark bile koyanlar var.

Auth istemez mi hocam? Ya da içeriyor mu? Dimensity serisi auth istiyordu. Eski seriyi hiç bilmiyorum.

Helio serisini kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…