Çözüldü Redmi 9 hard brick oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kurdum ve yeniden başlattım.

Kurdum ve yeniden başlattım.
Güzel.

"Enter the python folder, run the "install pyusb pyserial json5.bat" when it's done close the terminal."

Python isimli klasöre girip "install pyusb pyserial json5.bat" isimli dosyayı çalıştırın. Eğer doğru çalışmazsa CMD'yi açıp py yazın, güncel Python sürümünüzü çıktı olarak verdikten sonra bat dosyasını CMD'ye sürükleyip Enter'layın.

İlk yöntem çalışmadı ikinciyi denedim ve böyle bi hata verdi.

Dürüst olmak gerekirse ilk defa böyle bir hata gördüm. CMD'yi yönetici olarak çalıştırarak veya PowerShell kullanarak tekrar deneyebilir misiniz?
PowerShell ile de aynı hatayı aldım hocam. CMD'yi yönetici çalıştırdığımda ise sürükleyemiyorum.

Sürüklemek zorunda değilsiniz, dosya konumunu yazarak da ulaşabilirsiniz.

Dosya konumunu bir üstte attığınız görüntüde görebiliyorsunuz.
Aynı hata hocam: SyntaxError.
Direkt bat dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı da denedim. Python bulunamadı hatası verdi.

Eki Görüntüle 1826881
Hocam dediğiniz işe yaramadı fakat bir şeyler denerken bu ekrana geldim.
Çalışmış işte hocam, nasıl yaramamış :d

"Enter the driver folder, this folder contains a USB to COM driver for MTK Devices, right-click the "cdc-acm.inf" click install."

Driver klasörünün içinde USB to COM driver for MTK Devices isimli bir klasör daha olmalı. Orada cdc-acm.inf'i bulun ve sağ tıklayıp kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…