windows1111 Femtopat Katılım 3 Ekim 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:10 #1 Arkadaşlar GSI kurdum ve kujrduktan sonra depoloma gitti ve ROM denedım hardbrick oldu. Cihazı baglıyınca Windows uyarı verıyor ne yapmalıyım?
Arkadaşlar GSI kurdum ve kujrduktan sonra depoloma gitti ve ROM denedım hardbrick oldu. Cihazı baglıyınca Windows uyarı verıyor ne yapmalıyım?
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 880 Çözümler 20 Bugün 17:17 #2 windows1111 dedi: Arkadaşlar GSI kurdum ve kujrduktan sonra depoloma gitti ve ROM denedım hardbrick oldu. Cihazı baglıyınca Windows uyarı verıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... (Guide) How to fix a hard bricked Redmi Note 9 (Merlin) (Hard Brick) A how-to guide of restoring a completely bricked Redmi Note 9 Hi, In this guide, I will teach you how to fix a hard-bricked Redmi Note 9 (merlin) and bring it back to its original state. How does a hard-bricked Redmi Note 9 look like? it's stuck... xdaforums.com Buna bir göz atar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 17:48
windows1111 dedi: Arkadaşlar GSI kurdum ve kujrduktan sonra depoloma gitti ve ROM denedım hardbrick oldu. Cihazı baglıyınca Windows uyarı verıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... (Guide) How to fix a hard bricked Redmi Note 9 (Merlin) (Hard Brick) A how-to guide of restoring a completely bricked Redmi Note 9 Hi, In this guide, I will teach you how to fix a hard-bricked Redmi Note 9 (merlin) and bring it back to its original state. How does a hard-bricked Redmi Note 9 look like? it's stuck... xdaforums.com Buna bir göz atar mısınız?
windows1111 Femtopat Katılım 3 Ekim 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:19 #3 Ama bu Redmi Note 9, benimki Redmi 9 lanceot. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 17:49
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 880 Çözümler 20 Bugün 17:21 #4 https://xdaforums.com/t/redmi-9-lancelot-hard-brick-help.4535653/ Bir de buna bakın. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 17:48
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.941 Çözümler 51 Yer Bursa Bugün 17:32 #5 windows1111 dedi: Arkadaşlar GSI kurdum ve kujrduktan sonra depoloma gitti ve ROM denedım hardbrick oldu. Cihazı baglıyınca Windows uyarı verıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sorun sende dostum yedek almayıp GSI ROM kurmak nedir?
windows1111 dedi: Arkadaşlar GSI kurdum ve kujrduktan sonra depoloma gitti ve ROM denedım hardbrick oldu. Cihazı baglıyınca Windows uyarı verıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sorun sende dostum yedek almayıp GSI ROM kurmak nedir?
windows1111 Femtopat Katılım 3 Ekim 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:34 #6 Baktım yanı şu an ne yapmalıyım? Dogru hocam İlk defa Redmi'ye GSI kurayım dedım ve bu oldu. Yanı SP tool eskıden flaslıyordu şu an hiçbir sekılde flaslamyor drıvereler hepsı kurulu. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 17:49
Baktım yanı şu an ne yapmalıyım? Dogru hocam İlk defa Redmi'ye GSI kurayım dedım ve bu oldu. Yanı SP tool eskıden flaslıyordu şu an hiçbir sekılde flaslamyor drıvereler hepsı kurulu.