trianglexxx Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 244 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #51 Benim telefonum da redmi 9 ama bana güncelleme gelmedi bendemi bir sorun var Redmi 9 telefonuma güncelleme gelmedi benim. Bendemi bir sorun var acaba?
Benim telefonum da redmi 9 ama bana güncelleme gelmedi bendemi bir sorun var Redmi 9 telefonuma güncelleme gelmedi benim. Bendemi bir sorun var acaba?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #52 trianglexxx dedi: Benim telefonum da Redmi 9 ama bana güncelleme gelmedi bendemi bir sorun var Redmi 9 telefonuma güncelleme gelmedi benim. Bendemi bir sorun var acaba? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal hocam.
trianglexxx dedi: Benim telefonum da Redmi 9 ama bana güncelleme gelmedi bendemi bir sorun var Redmi 9 telefonuma güncelleme gelmedi benim. Bendemi bir sorun var acaba? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal hocam.
trianglexxx Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 244 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #53 walter wick dedi: Büyük ihtimal hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl gelecek bana güncelleme nasıl düzeltebilirim ki acaba ?
walter wick dedi: Büyük ihtimal hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl gelecek bana güncelleme nasıl düzeltebilirim ki acaba ?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #54 trianglexxx dedi: Nasıl gelecek bana güncelleme nasıl düzeltebilirim ki acaba? Genişletmek için tıkla... PC üzerinden atabilirsin. Miflashtool ile.
trianglexxx dedi: Nasıl gelecek bana güncelleme nasıl düzeltebilirim ki acaba? Genişletmek için tıkla... PC üzerinden atabilirsin. Miflashtool ile.
halukkocasoy Decapat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #55 walter wick dedi: PC üzerinden atabilirsin. Miflashtool ile. Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidi açmalı mıyız? walter wick dedi: PC üzerinden atabilirsin. Miflashtool ile. Genişletmek için tıkla... Çin ROM'u hariç açmaya gerek yokmuş herhalde.
walter wick dedi: PC üzerinden atabilirsin. Miflashtool ile. Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidi açmalı mıyız? walter wick dedi: PC üzerinden atabilirsin. Miflashtool ile. Genişletmek için tıkla... Çin ROM'u hariç açmaya gerek yokmuş herhalde.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #56 halukkocasoy dedi: Bootloader kilidi açmalı mıyız? Çin ROM'u hariç açmaya gerek yokmuş herhalde. Genişletmek için tıkla... Galiba açık olması lazım.
halukkocasoy dedi: Bootloader kilidi açmalı mıyız? Çin ROM'u hariç açmaya gerek yokmuş herhalde. Genişletmek için tıkla... Galiba açık olması lazım.
trianglexxx Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 244 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #57 walter wick dedi: Galiba açık olması lazım. Genişletmek için tıkla... bu siteden kontrol ettiğimde redmi 9 tr için hala 13 güncellemesi yayınlanmadı gösteriyor Redmi 9 / 9 Prime (lancelot) Turkey (TR) Fastboot & Recovery ROM | XiaomiROM.com Xiaomi Redmi 9 / 9 Prime (lancelot) Turkey (TR) official ROM, include stable, weekly and beta MIUI, as well as HyperOS firmware which can be updated … xiaomirom.com benim telefonu miu13' e güncellemem sorun yaratmaz mı acaba ?
walter wick dedi: Galiba açık olması lazım. Genişletmek için tıkla... bu siteden kontrol ettiğimde redmi 9 tr için hala 13 güncellemesi yayınlanmadı gösteriyor Redmi 9 / 9 Prime (lancelot) Turkey (TR) Fastboot & Recovery ROM | XiaomiROM.com Xiaomi Redmi 9 / 9 Prime (lancelot) Turkey (TR) official ROM, include stable, weekly and beta MIUI, as well as HyperOS firmware which can be updated … xiaomirom.com benim telefonu miu13' e güncellemem sorun yaratmaz mı acaba ?
Rhythmİnmyheart Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 412 23 Ocak 2023 #58 trianglexxx dedi: Nasıl gelecek bana güncelleme nasıl düzeltebilirim ki acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam şu anlık sadece global ROM MIUI 13 almış olabilir, Türkiye ROM'una henüz gondermemiş olabilirler.(TR ROM'u kullanıyorsaniz eğer)
trianglexxx dedi: Nasıl gelecek bana güncelleme nasıl düzeltebilirim ki acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam şu anlık sadece global ROM MIUI 13 almış olabilir, Türkiye ROM'una henüz gondermemiş olabilirler.(TR ROM'u kullanıyorsaniz eğer)
trianglexxx Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 244 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #59 Rhythmİnmyheart dedi: Hocam şu anlık sadece global ROM MIUI 13 almış olabilir, Türkiye ROM'una henüz gondermemiş olabilirler.(TR ROM'u kullanıyorsaniz eğer) Genişletmek için tıkla... Tr rom olup olmadığıma nasıl anlıyorum acaba ? Anlayabileceğim bir yöntem var mı ?
Rhythmİnmyheart dedi: Hocam şu anlık sadece global ROM MIUI 13 almış olabilir, Türkiye ROM'una henüz gondermemiş olabilirler.(TR ROM'u kullanıyorsaniz eğer) Genişletmek için tıkla... Tr rom olup olmadığıma nasıl anlıyorum acaba ? Anlayabileceğim bir yöntem var mı ?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #60 trianglexxx dedi: TR ROM olup olmadığıma nasıl anlıyorum acaba? Anlayabileceğim bir yöntem var mı? Genişletmek için tıkla... Telefon hakkında kısmını atar mısın?
trianglexxx dedi: TR ROM olup olmadığıma nasıl anlıyorum acaba? Anlayabileceğim bir yöntem var mı? Genişletmek için tıkla... Telefon hakkında kısmını atar mısın?