E Eroternus Femtopat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 15 1 Şubat 2024 #1 Şu an Xiaomi Redmi 9 kullanıyorum. MIUI global sürümü yüklü. Beğenmediğim için başka ROM kuracağım. Aklımda Pixel OS ve MIUI Endonezya ROM'u var. Hangisi daha iyi gider sizce? Kararsız kaldım.
Şu an Xiaomi Redmi 9 kullanıyorum. MIUI global sürümü yüklü. Beğenmediğim için başka ROM kuracağım. Aklımda Pixel OS ve MIUI Endonezya ROM'u var. Hangisi daha iyi gider sizce? Kararsız kaldım.
M Muhunet Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #2 Xiaomi. EU,12.5 eea MIUI 11-12 bunları tavsiye ederim.
E Eroternus Femtopat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 15 1 Şubat 2024 #3 Muhunet dedi: Xiaomi. EU,12.5 eea MIUI 11-12 bunları tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi de bu telefon için EU ROM yok ki? Ben bakmıştım öncelerden. O yüzden Endonezya ROM'u sordum.
Muhunet dedi: Xiaomi. EU,12.5 eea MIUI 11-12 bunları tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi de bu telefon için EU ROM yok ki? Ben bakmıştım öncelerden. O yüzden Endonezya ROM'u sordum.
M Muhunet Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #4 oda olabilir Eroternus dedi: Hocam iyi de bu telefon için EU ROM yok ki? Ben bakmıştım öncelerden. O yüzden Endonezya ROM'u sh. Genişletmek için tıkla... Endonezya'ya da Hindistan tavsiye ederim en iyi ikisi.
oda olabilir Eroternus dedi: Hocam iyi de bu telefon için EU ROM yok ki? Ben bakmıştım öncelerden. O yüzden Endonezya ROM'u sh. Genişletmek için tıkla... Endonezya'ya da Hindistan tavsiye ederim en iyi ikisi.