Redmi 9 TWRP kurulumu

Pixel exp ROM var ise onu kur hocam.
Magisk kurup modül ile dediğini yapabilirsin.

Magisk kurmasını biliyorum musun?

Hayır bilmiyorum ama az önce los kurdum başarı ile.
Pixel ROM benim için yok.

@364809 @Kong0 bunun için crDroid kurmaya gerek var mı yoksa root ile yapmak daha mı iyi.

crDroid özelleştirme kısmında böyle bir seçenek mevcut idi. Android 13 sürümünde görmüştüm ama yanlış hatırlıyor olabilirim.

crDroid özelleştirme kısmında böyle bir seçenek mevcut idi. Android 13 sürümünde görmüştüm ama yanlış hatırlıyor olabilirim.

Hocam var diye okumuştum, crdoid yüklemeye değer mi yoksa root ile mi çözsem

Hocam var diye okumuştum, crdoid yüklemeye değer mi yoksa root ile mi çözsem.

Hocam crDroid LineageOS'un özelleştirme eklentili versiyonu gibi düşünün. Tercih yine sizin. Verilerinizi hesaplarınızı girmek zor geliyor ise root ilede deneyebilirsiniz.

Hocam crDroid LineageOS'un özelleştirme eklentili versiyonu gibi düşünün. Tercih yine sizin. Verilerinizi hesaplarınızı girmek zor geliyor ise root ile de deneyebilirsiniz.

Sizce hangisini kurayım? ROM'lar hakkında pek bir bilgim yok, zaten pek verim de yok.

Pek veriniz yok ise ve bu iki ROM temelde aynı olduğu için crDroid deneyebilirsiniz.

@364809 @Kong0 hocalarım ben crDroid indirdim ve beğendim sizce project Elixir nasıldır? En iyi ROM nedir?

Ve bir crdoid ile nasıl root atarım.

@364809 @Kong0 hocalarım ben crDroid indirdim ve beğendim sizce project Elixir nasıldır? En iyi ROM nedir?

Ve bir crdoid ile nasıl root atarım.

En iyi ROM diye bir şey yoktur hepsini deneye deneye kendine göre en iyisini bulursun.

Root atmak bütün ROM'larda aynı. TWRP üzerinden Magisk flashla. Sonra da Magisk'in APK'sını kur.

En iyi ROM diye bir şey yoktur hepsini deneye deneye kendine göre en iyisini bulursun.

Root atmak bütün ROM'larda aynı. TWRP üzerinden Magisk flashla. Sonra da Magisk'in APK'sını kur.

TWRP yok los recovery var hocam.
Los ve crDroid arasında crdoid daha kişişelleşitiriyor ve daha iyi Google photo daha denemedim ona da ama desteği var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…