Redmi 9 VoLTE kapatma kısmı yok

denizgumus1

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Game Garaj Slayer X7T-5060 Intel Core i7 14650HX RTX5060 16" 180Hz QHD+ FreeDOS Oyuncu Laptop
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar cihazda VoLTE ayarı direkt yok, yani ayarlarda aratınca da çıkmıyor. Sadece su seçenekler var ekran fotoğrafını paylaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hangi operatörü kullanıyorsanız mobil uygulamasını indirip onun içinden kapatabilirsiniz. Türk Telekom ve Vodafone'da yapılabildiğini kendim görmüştüm.

Hocam hangi operatörü kullanıyorsanız mobil uygulamasını indirip onun içinden kapatabilirsiniz. Türk Telekom ve Vodafone'da yapılabildiğini kendim görmüştüm.

Hocam oradan kapatıyorum ama her hafta kendiliğinden açıyor tekrar.

Geliştirici seçeneklerini aktifleştirmeyi denediniz mi? Bazı özellikler öyle açılıyor diye biliyorum. Kendi Redmi cihazımda bu özelliğin nerde olduğunu kontrol edip tekrar yazacağım.

Geliştirici seçeneklerini aktifleştirmeyi denediniz mi? Bazı özellikler öyle açılıyor diye biliyorum. Kendi Redmi cihazımda bu özelliğin nerede olduğunu kontrol edip tekrar yazacağım.

Hocam zaten aktif. Grafik sürücüsünü vesaire oradan kontrol ediyorum ama hiç bakmamıştım ben de bir bakayım sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…