R Rtxpact Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #1 Sizce hangisi alayim? Redmi 9 Helix G80 4 GB RAM 64 GB Redmi Note 9 Helix G85 64 GB 3GB RAM
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #2 Rtxpact dedi: Sizce hangisi alayim? Redmi 9 Helix G80 4 GB RAM 64 GB. Redmi Note 9 Helix G85 64 GB 3GB RAM. Genişletmek için tıkla... Hocam helix değil helio o ve bana soracak olursanız Redmi 9 kesinlikle alınmaz. Bütçeniz ne kadar? Öncelikleriniz ne? Cihazı ne zaman alacaksınız?
Rtxpact dedi: Sizce hangisi alayim? Redmi 9 Helix G80 4 GB RAM 64 GB. Redmi Note 9 Helix G85 64 GB 3GB RAM. Genişletmek için tıkla... Hocam helix değil helio o ve bana soracak olursanız Redmi 9 kesinlikle alınmaz. Bütçeniz ne kadar? Öncelikleriniz ne? Cihazı ne zaman alacaksınız?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #3 İki telefon arasındaki en önemli fark kamera. Kamera tarafında Note 9 daha iyi. Dahili hafıza olarak da Note 9 daha iyi.
İki telefon arasındaki en önemli fark kamera. Kamera tarafında Note 9 daha iyi. Dahili hafıza olarak da Note 9 daha iyi.
R Rtxpact Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #4 BERWAR dedi: İki telefon arasındaki en önemli fark kamera. Kamera tarafında Note 9 daha iyi. Dahili hafıza olarak da Note 9 daha iyi. Genişletmek için tıkla... Redmi 9 aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2021
BERWAR dedi: İki telefon arasındaki en önemli fark kamera. Kamera tarafında Note 9 daha iyi. Dahili hafıza olarak da Note 9 daha iyi. Genişletmek için tıkla... Redmi 9 aldım.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #5 Rtxpact dedi: Redmi 9 aldım. Genişletmek için tıkla... Keşke almasaydınız hocam. O bütçede daha iyi telefonlar vardı.
Rtxpact dedi: Redmi 9 aldım. Genişletmek için tıkla... Keşke almasaydınız hocam. O bütçede daha iyi telefonlar vardı.
R Rtxpact Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #6 rickrollin dedi: Keşke almasaydınız hocam. O bütçede daha iyi telefonlar vardı. Genişletmek için tıkla... Aslında gayet güzel. PUBG indirdim HD yüksek ayarlarda 45 50 FPS oynatiyor. Kamera zaten benim için önemli değil. Bana yetiyor telefon. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2021
rickrollin dedi: Keşke almasaydınız hocam. O bütçede daha iyi telefonlar vardı. Genişletmek için tıkla... Aslında gayet güzel. PUBG indirdim HD yüksek ayarlarda 45 50 FPS oynatiyor. Kamera zaten benim için önemli değil. Bana yetiyor telefon.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Telefon desteklediği 45FPS'yi sabit oynatamıyor. Bir de HD ayarlarda 45 görmesinin imkanı yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Telefon desteklediği 45FPS'yi sabit oynatamıyor. Bir de HD ayarlarda 45 görmesinin imkanı yok.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #8 Rtxpact dedi: Aslında gayet güzel. PUBG indirdim HD yüksek ayarlarda 45 50 FPS oynatiyor. Kamera zzaten benim için önemli değil. Bana yetiyor telefon. Genişletmek için tıkla... Hocam HD de ben rahat 45 FPS alamıyorum. Aynı cihaz kuzenimde de var umarım birkaç ay sonra ısınmasından şikayetçi olmazsınız.
Rtxpact dedi: Aslında gayet güzel. PUBG indirdim HD yüksek ayarlarda 45 50 FPS oynatiyor. Kamera zzaten benim için önemli değil. Bana yetiyor telefon. Genişletmek için tıkla... Hocam HD de ben rahat 45 FPS alamıyorum. Aynı cihaz kuzenimde de var umarım birkaç ay sonra ısınmasından şikayetçi olmazsınız.
R Rtxpact Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #9 HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam HD de ben rahat 45 FPS alamıyorum. Aynı cihaz kuzenimde de var umarım birkaç ay sonra ısınmasından şikayetçi olmazsınız. Genişletmek için tıkla... Her telefon ısınır hocam. Önemli olan performans rickrollin dedi: Keşke almasaydınız hocam. O bütçede daha iyi telefonlar vardı. Genişletmek için tıkla... Siz olsaydınız ne alırdınız? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2021
HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam HD de ben rahat 45 FPS alamıyorum. Aynı cihaz kuzenimde de var umarım birkaç ay sonra ısınmasından şikayetçi olmazsınız. Genişletmek için tıkla... Her telefon ısınır hocam. Önemli olan performans rickrollin dedi: Keşke almasaydınız hocam. O bütçede daha iyi telefonlar vardı. Genişletmek için tıkla... Siz olsaydınız ne alırdınız?
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 28 Haziran 2021 #10 Rtxpact dedi: Sizce hangisi alayim? Redmi 9 Helix G80 4 GB RAM 64 GB. Redmi Note 9 Helix G85 64 GB 3GB RAM. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum resmi Note9 şahsen kendisine biraz kırgınım dargınım siz Samsung falan baksanız A10 A10s gibi.
Rtxpact dedi: Sizce hangisi alayim? Redmi 9 Helix G80 4 GB RAM 64 GB. Redmi Note 9 Helix G85 64 GB 3GB RAM. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum resmi Note9 şahsen kendisine biraz kırgınım dargınım siz Samsung falan baksanız A10 A10s gibi.