AspeXa Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #1 Bootloader kilidini açtım ve daha sonra telefon hiçbir tepki vermedi, cihaz Redmi 9A.
84mirkoni Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 594 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #2 MiUnlock ile açtıysan fastboot rom kurmayı dene
AspeXa Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #3 84mirkoni dedi: MI Unlock ile açtıysan Fastboot ROM kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... Onunla açmadım onunla da algılamıyor cihazı.
84mirkoni dedi: MI Unlock ile açtıysan Fastboot ROM kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... Onunla açmadım onunla da algılamıyor cihazı.
84mirkoni Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 594 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #4 Şarj oluyor mu veya herhangi bir belirti var mı şarj olduğuna dair? Yoksa geçmiş olsun muhtemelen brick.
Şarj oluyor mu veya herhangi bir belirti var mı şarj olduğuna dair? Yoksa geçmiş olsun muhtemelen brick.
AspeXa Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #5 84mirkoni dedi: Şarj oluyor mu veya herhangi bir belirti var mı şarj olduğuna dair? Yoksa geçmiş olsun muhtemelen brick. Genişletmek için tıkla... Yok herhangi bir belirti yok.
84mirkoni dedi: Şarj oluyor mu veya herhangi bir belirti var mı şarj olduğuna dair? Yoksa geçmiş olsun muhtemelen brick. Genişletmek için tıkla... Yok herhangi bir belirti yok.
özgürk Kilopat Katılım 23 Şubat 2015 Mesajlar 197 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #6 AspeXa dedi: Yok herhangi bir belirti yok. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara bağlıyken Fastboot ya da Recovery Mode'a girmeye çalış, eğer Aygıt Yöneticisi algılarsa kurtarılır.
AspeXa dedi: Yok herhangi bir belirti yok. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara bağlıyken Fastboot ya da Recovery Mode'a girmeye çalış, eğer Aygıt Yöneticisi algılarsa kurtarılır.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 22 Ocak 2023 #7 AspeXa dedi: Yok herhangi bir belirti yok. Genişletmek için tıkla... Kurtarma moduna falan da girmiyor anlaşılan. Bu durumda cihazınız brick olmuş,geçmiş olsun. Kurtarmak mümkün mü bilmiyorum. Mümkünse de evde yapmanız mümkün değil.
AspeXa dedi: Yok herhangi bir belirti yok. Genişletmek için tıkla... Kurtarma moduna falan da girmiyor anlaşılan. Bu durumda cihazınız brick olmuş,geçmiş olsun. Kurtarmak mümkün mü bilmiyorum. Mümkünse de evde yapmanız mümkün değil.
84mirkoni Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 594 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #8 Bir umut bilgisayara bağlayıp fastboota girmeye çalışın açılabilir.
AspeXa Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #9 84mirkoni dedi: Bir umut bilgisayara bağlayıp fastboota girmeye çalışın açılabilir. Genişletmek için tıkla... Bilinmeyen USB aygıtı diye algılıyor PC.
84mirkoni dedi: Bir umut bilgisayara bağlayıp fastboota girmeye çalışın açılabilir. Genişletmek için tıkla... Bilinmeyen USB aygıtı diye algılıyor PC.
özgürk Kilopat Katılım 23 Şubat 2015 Mesajlar 197 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #10 AspeXa dedi: Bilinmeyen USB aygıtı diye algılıyor PC. Genişletmek için tıkla... Bu sayfadan sürücüsünü yüklemeyi dene.
AspeXa dedi: Bilinmeyen USB aygıtı diye algılıyor PC. Genişletmek için tıkla... Bu sayfadan sürücüsünü yüklemeyi dene.