Redmi 9A kullanıyorum, TWRP ile MIUI yükselttim. Telefon açılırken TWRP logosu çıkıyor. Düzeltmek için Fastboot moduna alıp ROM'u tekrar yüklemek istedim ancak Fastboot moduna girmiyor, tekrar TWRP logosu geliyor. Yoksa hardbrick mi yedim? Ama telefon çalışıyor. Bunun çözümü var mı?
A how-to guide of restoring a completely bricked Redmi Note 9 Hi, In this guide, I will teach you how to fix a hard-bricked Redmi Note 9 (merlin) and bring it back to its original state. How does a hard-bricked Redmi Note 9 look like? it's stuck...
Hocam telefonu BROM moda alamıyorum ses açma ve kısma tuşuna basmama rağmen acaba logo geldiği için mi libusbden ADB olan driver yüklesem olur mu? Olmaz ise nasıl BROM moda alırım ADB'yi BROM moda çevirebilir miyim?
Hocam verdiğiniz kurulum kılavuzunu anlamadım bazı sürücüler yüklenmiyor, BROM moda girmiyor sadece ADB mod ve isimsiz bir mod var. İşlemi nasıl yapacağımı anlamadım, aşamalı şekilde gösterirseniz iyi olur.
Hocam telefonu brom moda alamıyorum ses açma ve kısma tuşuna basmama rağmen acaba logo geldiği için mi libusbden ADB olan driver yüklesem olur mu olmaz ise nasıl brom moda alırım ADB'yi brom moda çevirebilir miyim?
Hocam SP Flash Tool ile flash yaparken statüs_ext_ram_exeption hatası aldım ve cihaz tepki vermez durumuna geldi BROM moda girmeye çalışıyorum ancak aygıtı algılamıyor. EDL yapmak mı lazım?
Hocam SP Flash Tool ile flash yaparken statüs_ext_ram_exeption hatası aldım ve cihaz tepki vermez durumuna geldi brom moda girmeye çalışıyorum ancak aygıtı algılamıyor EDL yapmak mı lazım.