Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 31 Ekim 2022 #1 Umut Nas dedi: Guvenli modda mi su anda cihaz? Yeniden baslatmayi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan merhabalar, telefonumun bootloader kilidi açık kapatsam sıkıntı yaratır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2022
Umut Nas dedi: Guvenli modda mi su anda cihaz? Yeniden baslatmayi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan merhabalar, telefonumun bootloader kilidi açık kapatsam sıkıntı yaratır mı?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.554 Makaleler 40 Çözümler 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #2 Silinen üye dedi: Hocam tekrardan merhaba, telefonumun Bootloader kilidi açık kapatsam sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Cihaz kaçak mıydı? Eğer kaçak cihaz ise brick olabilir. Her türlü kapatmanızı tavsiye etmem.
Silinen üye dedi: Hocam tekrardan merhaba, telefonumun Bootloader kilidi açık kapatsam sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Cihaz kaçak mıydı? Eğer kaçak cihaz ise brick olabilir. Her türlü kapatmanızı tavsiye etmem.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.830 Makaleler 3 Çözümler 34 31 Ekim 2022 #3 Bırakın kalsın, ne zaman lazım olacağı belli olmuyor.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 31 Ekim 2022 #4 Umut Nas dedi: Cihaz kaçak mıydı? Eğer kaçak cihaz ise brick olabilir. Her türlü kapatmanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Türkiye malı orijinal. [zaten brick olursa unbrick yapamıyorum XiaomiToolsv2'de Redmi 9C seçeneği yok o zaman hiç gerek yok]
Umut Nas dedi: Cihaz kaçak mıydı? Eğer kaçak cihaz ise brick olabilir. Her türlü kapatmanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Türkiye malı orijinal. [zaten brick olursa unbrick yapamıyorum XiaomiToolsv2'de Redmi 9C seçeneği yok o zaman hiç gerek yok]
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.554 Makaleler 40 Çözümler 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #5 @Silinen üye, Anladım hocam. Yine de kapatmayın, lazım olur bir gün.