enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.764 Çözümler 18 29 Ocak 2024 #11 Çınar Çelik dedi: @enversosa hocam Lineagos severmisiniz ya da CrDroid. Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadım, ilk defa Custom ROM atıyorum. crDroid arayüzü güzel gözüküyor, performansı hakkımda bilgim yok ama iyiyse hızlı ise güzel olur. İkisi de olabilir bence performansları hakkında çok bilgim yok, hangisini tercih etmeliyim? @Çınar Çelik Son düzenleme: 29 Ocak 2024
Çınar Çelik dedi: @enversosa hocam Lineagos severmisiniz ya da CrDroid. Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadım, ilk defa Custom ROM atıyorum. crDroid arayüzü güzel gözüküyor, performansı hakkımda bilgim yok ama iyiyse hızlı ise güzel olur. İkisi de olabilir bence performansları hakkında çok bilgim yok, hangisini tercih etmeliyim? @Çınar Çelik
Çınar Çelik Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 729 Çözümler 6 Yer Ankara/Etimesgut/Piyade Mahallesi 30 Ocak 2024 #12 @Kullanıcı311 hocam yanlış ROM atmışım uyardım arkadaşı zaten. @Kullanıcı311 noldu hocam ?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #13 Çınar Çelik dedi: @Kullanıcı311 hocam yanlış ROM atmışım uyardım arkadaşı zaten. @Kullanıcı311 ne oldu hocam? Genişletmek için tıkla... Görmemişim hocam.
Çınar Çelik dedi: @Kullanıcı311 hocam yanlış ROM atmışım uyardım arkadaşı zaten. @Kullanıcı311 ne oldu hocam? Genişletmek için tıkla... Görmemişim hocam.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 27 Haziran 2024 #14 Resmi olarak bu ROM var Angelica - NusantaraProject NusantaraROM already available on the device Redmi 9C (Angelica). Don't forget to join our community group. nusantararom.org
Resmi olarak bu ROM var Angelica - NusantaraProject NusantaraROM already available on the device Redmi 9C (Angelica). Don't forget to join our community group. nusantararom.org