oguzh4nn31 Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 208 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Eylül 2023 #21 Kullanıcı311 dedi: Olur. Yükleyelim şimdi isterseniz. Genişletmek için tıkla... benim yüklememe yardım eder misiniz?
Kullanıcı311 dedi: Olur. Yükleyelim şimdi isterseniz. Genişletmek için tıkla... benim yüklememe yardım eder misiniz?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #22 oguzh4nn31 dedi: Benim yüklememe yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii, yeni konu açıp beni etiketleyin. Zaten varsa o konuya etiketleyin. Konunuzu gördüm. Custom ROM yükleme adında konu açıp etiketleyin.
oguzh4nn31 dedi: Benim yüklememe yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii, yeni konu açıp beni etiketleyin. Zaten varsa o konuya etiketleyin. Konunuzu gördüm. Custom ROM yükleme adında konu açıp etiketleyin.
oguzh4nn31 Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 208 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Eylül 2023 #23 Kullanıcı311 dedi: Tabii, yeni konu açıp beni etiketleyin. Zaten varsa o konuya etiketleyin. Konunuzu gördüm. Custom ROM yükleme adında konu açıp etiketleyin. Genişletmek için tıkla... konu açtım yeni. bakabilirsniz
Kullanıcı311 dedi: Tabii, yeni konu açıp beni etiketleyin. Zaten varsa o konuya etiketleyin. Konunuzu gördüm. Custom ROM yükleme adında konu açıp etiketleyin. Genişletmek için tıkla... konu açtım yeni. bakabilirsniz