Redmi 9C hala kullanılır mı?

hocam ne önerirsiniz peki 10 ile 15 bin arası
S21 FE bulursun herhalde, gündelik kullanım için ideal ama Samsung'un oyun performansını başarısız buluyorum.

15-20 aralığında ise Xiaomi Mi12T ve Poco F5 bulursun. Poco markasının önceki modellerinde anakart problemi vardı, Mi 12T iyi cihaz ama Xiaomi yazılım güncellemeleri bazen kararsız oluyor.

Hesabı ucuza kapatayım dersen S20 FE var ama ön kamera performansı kötü. Ayrıca kullanıcıları cihaz ısınıyor diye konu açmaya başladılar son zamanlarda.
Yine aynı paraya A34 ve A54 bulursun, olumsuz yönleri hakkında bilgim yok.

Hocam peki biraz daha bekleyip bütçemi artırıp iphone 12 ya da 13 alınır mı yoksa aynı şekilde bütçe artırıp Samsung s22 ya da s23 almak mı daha mantıklı olur?

İfadeler: T21
Hocam tavsiyem o Redmi copunden derhal kurtulup ikinci el iPhone XS alın hayatınızı yaşayın. Redmi hayatımdaki en büyük pişmanlığım benim.

Hocam peki biraz daha bekleyip bütçemi artırıp iphone 12 ya da 13 alınır mı yoksa aynı şekilde bütçe artırıp Samsung s22 ya da s23 almak mı daha mantıklı olur?
S22 önermiyorum, cihazın işlemcisi verimsiz ve açık ekran süresi kısa.
S23 ise güzel cihaz, büyük ekran seversen plus modeline yönelebilirsin.

iPhone 12 ve 13 yine iyi cihazlar ama bence eksisi düz modellerinin ekranının 60 Hz olması olur. Bir de Apple Türkiye yeni zam yapmıştı, sen alana kadar fiyatları dâhâ da artar muhtemelen.

Şimdilik S23 düşünebilirsin, seneye falan değiştirmek istersen iPhone 14 Pro, 15 falan bakarsın.

hocam samsung a54 128 gb iyi gözüktü gözüme iyiyse onu alırım muhtemelen sizce iyi mi?

İfadeler: T21
hocam samsung a54 128 gb iyi gözüktü gözüme iyiyse onu alırım muhtemelen sizce iyi mi?
Gündelik kullanım için yeterli ama oyun performansı üzebilir. Son kararını vermeden önce YouTube üzerinde videolar izleyebilir ve teknoloji mağazasında cihazı inceleyebilirsin.

Dostum
Almanı önermem bence bekle iPhone al

Yani oyun falan oynamıyorsanız 3+ yıl daha gider zaten cihazda Android 10 var uzun bir süre WhatsApp, Instagram, Facebook gibi uygulamalar kullanılabilir ama çıktığı yıldaki bazı oyunları dahi açamıyor eğer aceleniz yoksa biraz daha bekleyin sonra değiştirirsiniz. Zaten bu zamanda yeni bir telefon almak oldukça zor daha iyisini alayım derken sert kayaya çarpmayın.

Dostum şimdi almazsa ne zaman alacak zaman geçtikte 10 bin liralık telefon 20 bin olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…