HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.001 Çözümler 51 Yer Bursa 10 Temmuz 2023 #11 Xayanc dedi: Model: M2006C3MG Yardımcı olun lütfen Genişletmek için tıkla... Xiaomi Redmi 9C Stock ROM Firmware (Fastboot Flash File) Download the official Xiaomi Redmi 9C Stock ROM Firmware (Flash File) for your Xiaomi Smartphone. We also provide Stock ROM for other Xiaomi devices. xiaomistockrom.com
Xayanc dedi: Model: M2006C3MG Yardımcı olun lütfen Genişletmek için tıkla... Xiaomi Redmi 9C Stock ROM Firmware (Fastboot Flash File) Download the official Xiaomi Redmi 9C Stock ROM Firmware (Flash File) for your Xiaomi Smartphone. We also provide Stock ROM for other Xiaomi devices. xiaomistockrom.com
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 10 Temmuz 2023 #12 Xayanc dedi: (Bootloader) product: Angelica Genişletmek için tıkla... Angelica normal Redmi 9C sürümü, Angelican ise NFC sürümü diye hatırlıyorum. Xayanc dedi: Sadece global lazım yani? Genişletmek için tıkla... Endonezya kurabiliyorsanız Endonezya kurun daha stabil ve hızlı.
Xayanc dedi: (Bootloader) product: Angelica Genişletmek için tıkla... Angelica normal Redmi 9C sürümü, Angelican ise NFC sürümü diye hatırlıyorum. Xayanc dedi: Sadece global lazım yani? Genişletmek için tıkla... Endonezya kurabiliyorsanız Endonezya kurun daha stabil ve hızlı.
Xayanc Picopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 331 10 Temmuz 2023 #13 Tamamdır teşekkürler umarım hardbrick olmaz.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.001 Çözümler 51 Yer Bursa 10 Temmuz 2023 #14 Xayanc dedi: Tamamdır teşekkürler umarım hardbrick olmaz. Genişletmek için tıkla... Cihazı nasıl bu hale getirdin hocam. Custom ROM kurmak istiyorum dersen Bootloader kilidini açmıssın zaten TWRP kurup yapabilirsin.
Xayanc dedi: Tamamdır teşekkürler umarım hardbrick olmaz. Genişletmek için tıkla... Cihazı nasıl bu hale getirdin hocam. Custom ROM kurmak istiyorum dersen Bootloader kilidini açmıssın zaten TWRP kurup yapabilirsin.
Xayanc Picopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 331 10 Temmuz 2023 #15 HakanXD dedi: Cihazı nasıl bu hale getirdin hocam. Custom ROM kurmak istiyorum dersen Bootloader kilidini açmıssın zaten TWRP kurup yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Stock recoverye dönerken oldu Tgz uzantılı şekilde mi kurmalıyım ROM'u yoksa klasör halinde mi ? Son düzenleme: 10 Temmuz 2023
HakanXD dedi: Cihazı nasıl bu hale getirdin hocam. Custom ROM kurmak istiyorum dersen Bootloader kilidini açmıssın zaten TWRP kurup yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Stock recoverye dönerken oldu Tgz uzantılı şekilde mi kurmalıyım ROM'u yoksa klasör halinde mi ?