Redmi 9C nasıl güncellenir?

tRandom

Decapat
Daha fazla  
Redmi 9C telefona sahibim ve zamanında global olarak 1.5 yıl önce almıştım. Alırken oradaki adam güncelleştirme yaparsan içindekiler silinir belki açılamayabilir bile dedi. O yüzden şimdiye kadar gelen güncelleştirmelerin hiçbirini yapamadım, bu konuda yardımcı olabileceğiniz bir şey var mı? Nasıl güncelleme atabilirim ya da telefonun arayüzünü silip yüklesem bu durum düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçak IMEI olduğundan dolayı tekrar attırmak zorunda kalabilirsin. Bence çalışıyorsa hiç dokunma.

Telefona yazılım kurmadıysan veya IMEI kaydı yapmadıysan bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Cihaz yurt dışı mı?

Redmi 9C bayağı sıkıntılı bir telefon güncelleme hem de kaçak aldıysan IMEI'nin gitme ihtimali var elleme bence.

Cihaz orijinal ise rehberime bakabilirsiniz.
Profiline bakamıyorum hocam ota güncellemesi yapamiyorum global yaziyor ama tr den başka kurmuyo. Verilerim silinmesin istiyorum. Ekran bazen kitleniyo tıklamiyo .rezil tel redmi 9c bendede var. Her tele 12.5 geldi bi buna gelmedi yazıkkk...

Cihaz android i zor açıyor yeni güncellemeler iyice yıpratır telefonu

Geldi hocam 12.5 ama dağıtılmadı. Aynı sorun bende de vardı. Root attım düzelmişti. Bilgisayarınız var ise rehberime bakabilirsiniz. Bir sıkıntı yaşamadım sizde yaşamazsınız.

Saolun hocam bootlader kilidi acılınca sıfırlanıyo heralde zaten 2 aya iphone geçcem bidaha samsung dan başkada android kullanmam. Bu telefon bana kabus geldi.

Sağ olun hocam bootlader kilidi acılınca sıfırlanıyor herhalde zaten 2 aya iPhone geçeceğim bir daha Samsung'dan başkada Android kullanmam. Bu telefon bana kabus geldi.

Hocam en dandik Xiaomi'yi almışsınız Xiaomi Mi serisini öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…