Buddy beagle Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #11 1Mehmet_Bey dedi: ROM atarsa IMEI gider. Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderin eğer bitiyse veya bakmiyorsa iade edin iade olmazsa geçmiş olsun
1Mehmet_Bey dedi: ROM atarsa IMEI gider. Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderin eğer bitiyse veya bakmiyorsa iade edin iade olmazsa geçmiş olsun
1Mehmet_Bey Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 782 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #12 Buddy beagle dedi: Garantiye gönderin eğer bitiyse veya bakmiyorsa iade edin iade olmazsa geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Kaçak cihazların garantisi olmaz, tek garantisi dükkan sahibidir.
Buddy beagle dedi: Garantiye gönderin eğer bitiyse veya bakmiyorsa iade edin iade olmazsa geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Kaçak cihazların garantisi olmaz, tek garantisi dükkan sahibidir.
Buddy beagle Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #13 1Mehmet_Bey dedi: Kaçak cihazların garantisi olmaz, tek garantisi dükkan sahibidir. Genişletmek için tıkla... Vallahi bunları olmazsa ben bilmiyorum gerisi siz yapın
1Mehmet_Bey dedi: Kaçak cihazların garantisi olmaz, tek garantisi dükkan sahibidir. Genişletmek için tıkla... Vallahi bunları olmazsa ben bilmiyorum gerisi siz yapın
1Mehmet_Bey Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 782 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #14 Kaçak cihazları güncellemek mümkün değildir. Belki telefonu satın aldığınız telefoncu rom yükleyip daha sonra tekrardan imei atarsa olabilir, fakat emin değilim.
Kaçak cihazları güncellemek mümkün değildir. Belki telefonu satın aldığınız telefoncu rom yükleyip daha sonra tekrardan imei atarsa olabilir, fakat emin değilim.