5 532848 Decapat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 80 19 Ekim 2024 #1 Eski telefonum Redmi 9S'in batarya sorunu vardı, batarya değişmeme rağmen pil sorunu düzelmedi. Yazılımsal diye düşünüyorum ve yazılımını değiştirmek istiyorum, yardımcı olabilir misiniz? Konu hakkında hiç bilgim yok. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2024
Eski telefonum Redmi 9S'in batarya sorunu vardı, batarya değişmeme rağmen pil sorunu düzelmedi. Yazılımsal diye düşünüyorum ve yazılımını değiştirmek istiyorum, yardımcı olabilir misiniz? Konu hakkında hiç bilgim yok.
ErayCR Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #2 Bilen birine sormanız çok iyi olur her telefonun ROM atma şekli farklı oluyor yanlış bir şey yaparsanız telefon brick olur ve kullanamazsınız. Artı 0 Eksi
Bilen birine sormanız çok iyi olur her telefonun ROM atma şekli farklı oluyor yanlış bir şey yaparsanız telefon brick olur ve kullanamazsınız.
KS KS 5 532848 Decapat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 80 23 Ekim 2024 #3 ErayCR dedi: Bilen birine sormanız çok iyi olur her telefonun ROM atma şekli farklı oluyor yanlış bir şey yaparsanız telefon brick olur ve kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim, ben de o yüzden buraya sordum zaten Artı 0 Eksi
ErayCR dedi: Bilen birine sormanız çok iyi olur her telefonun ROM atma şekli farklı oluyor yanlış bir şey yaparsanız telefon brick olur ve kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim, ben de o yüzden buraya sordum zaten