Satılık Redmi 9T 128 GB 4100 TL

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Cihazda herhangi bir problem bulunmamaktadır. Hepsiburada 10 Ekim 2021 tarihinde alınmış garantisi devam etmektedir. Cihaz temiz kullanılmıştır ve cihazın faturası bulunmaktadır. Alıcısına kılıfı hediye edeceğim ve ekran koruyucusunu taktırdım. Sadece yüz yüze teslim edebilirim. Pazarlık vardır. (*Fiyatı: 4.100TL'dir pazarlık vardır*)

Sahibinden linki: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...dmi-9t-128gb-hasarsiz-cihaz-1057878687/detay/

Son düzenleme:
Cihazda herhangi bir problem bulunmamaktadır. Hepsiburada 10 Ekim 2021 tarihinde alınmış garantisi devam etmektedir. Cihaz temiz kullanılmıştır ve cihazın faturası bulunmaktadır. Alıcısına kılıfı hediye edeceğim ve ekran koruyucusunu taktırdım. Sadece yüz yüze teslim edebilirim. Pazarlık vardır. (*Fiyatı: 4.100TL'dir pazarlık vardır*)

Sahibinden linki: Xiaomi / Redmi 9T / Redmi 9T 128GB Hasarsız cihaz sahibinden.comda - 1057878687

Güzel fiyatmış 100-200 TL filanda indirim oluyorsa Oppo A55'i satarak aslında alınabilir ama işlemci değişikliği olarak 12 nm ve 11 nm arasında çok fark olacağını sanmıyorum. Qualcoom ama emin değilim.

Güzel fiyatmış 100-200 TL filanda indirim oluyorsa Oppo A55'i satarak aslında alınabilir ama işlemci değişikliği olarak 12 nm ve 11 nm arasında çok fark olacağını sanmıyorum. Qualcoom ama emin değilim.
Normalde cihaz sorunlu değil ama ara sıra takılmalar oluyordu. Güncelleme çözecekler fakat ben beklemek istemediğim için satıyorum. İndirim olarak 100-200 indirim yapabilirim.

Normalde cihaz sorunlu değil ama ara sıra takılmalar oluyordu. Güncelleme çözecekler fakat ben beklemek istemediğim için satıyorum. İndirim olarak 100-200 indirim yapabilirim.

Bu cihazı alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun. Ama Sahibinden'de bu fiyat civarında geçenlerde Redmi Note 10 Pro (hasarsız sağlam) cihaz bulmuştum.

Bu cihazı alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun. Ama Sahibinden'de bu fiyat civarında geçenlerde Redmi Note 10 Pro (hasarsız sağlam) cihaz bulmuştum.
Redmi Note 10 Pro adlı bahsettiğiniz cihaz ortalama 5.000-5.000'TL ile satılıyor. Arasında baya bir fark var. Bu fiyatın iyi olduğunu düşünüyorum çünkü telefon alacağım ve en temiz cihaz benim olduğunu düşünüyorum.

Redmi Note 10 Pro adlı bahsettiğiniz cihaz ortalama 5.000-5.000'TL ile satılıyor. Arasında bayağı bir fark var. Bu fiyatın iyi olduğunu düşünüyorum çünkü telefon alacağım ve en temiz cihaz benim olduğunu düşünüyorum.

Bu fiyata ne gibi telefon almayı düşünüyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı