HaYam Femtopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 5 13 Şubat 2022 #1 Evet, sorum başlıktaki gibi. Oyun oynamam. Günlük kullanım için. Kamera çok önemli değil, aşırı kötü olmasın yeter. Sizce alınır mı? Kullanlar varsa yardımcı olabilirler mi?
Evet, sorum başlıktaki gibi. Oyun oynamam. Günlük kullanım için. Kamera çok önemli değil, aşırı kötü olmasın yeter. Sizce alınır mı? Kullanlar varsa yardımcı olabilirler mi?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.671 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #2 Redmi 9T yerine M21 öneririm. Bütçeyi sonuna kadar zorlayacaksan Nord N10 5G ve M32 düşünebilirsin.
HaYam Femtopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 5 14 Şubat 2022 #3 BERWAR dedi: Redmi 9T yerine M21 öneririm. Bütçeyi sonuna kadar zorlayacaksan nord N10 5G ve M32 düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama M21'in mağazalarda satışı yapılmıyormuş diye duymuştum. Eğer öyleyse internet üzerinden alışveriş yapamıyorum, taksitden dolayı.
BERWAR dedi: Redmi 9T yerine M21 öneririm. Bütçeyi sonuna kadar zorlayacaksan nord N10 5G ve M32 düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama M21'in mağazalarda satışı yapılmıyormuş diye duymuştum. Eğer öyleyse internet üzerinden alışveriş yapamıyorum, taksitden dolayı.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.334 Makaleler 4 Çözümler 39 15 Şubat 2022 #4 HaYam dedi: Teşekkürler ama M21'in mağazalarda satışı yapılmıyormuş diye duymuştum. Eğer öyleyse internet üzerinden alışveriş yapamıyorum, taksitden dolayı. Genişletmek için tıkla... Bankanızla görüşüp kartla nakit ödeyip sonradan taksitlendirme yapabilirsiniz. Ben öyle yaparak 2 adet almıştım.
HaYam dedi: Teşekkürler ama M21'in mağazalarda satışı yapılmıyormuş diye duymuştum. Eğer öyleyse internet üzerinden alışveriş yapamıyorum, taksitden dolayı. Genişletmek için tıkla... Bankanızla görüşüp kartla nakit ödeyip sonradan taksitlendirme yapabilirsiniz. Ben öyle yaparak 2 adet almıştım.