Redmi 9T Bluetooth döngüye girdi

ScwharazzR

Hectopat
Daha fazla  
Cihazım Redmi 9T EU Rom
"Yansıt" yaptıktan sonra Bluetooth kendi kendine sürekli açılıp kapanmaya başladı. Kendim manuel olarak kapatıyorum, ayarlardan durdurmayı denedim veriyi sildim yine de sürekli açılıp kapanıyor. Az da olsa pil yiyo ve hafif takılma yaratıyor.
Telefonu kapatıp açmak gibi bi şansım yok kronik model olduğu için kapanıp açılmama ihtimali var bir öneriniz var mıdır?

Hocam nasıl kapanıp açılmıyor bende de aynı modelden var bende yeniden başlatıyorum bir sorun olmuyor. Yeniden başlatın düzelir.

Hocam nasıl kapanıp açılmıyor bende de aynı modelden var bende yeniden başlatıyorum bir sorun olmuyor. Yeniden başlatın düzelir.
Redmi 9T ve Poco M3 de anakartsal bi sorun var birkaç defa kapattığımda 12 saatliğine falan hard brick oldu bilemem belki de hiç açılmaz siz yaşamamış olabilirsiniz ama ilerde yaşarsınız her kapatıp açmada olmuyor tabi ama ben yine de sıcak bakmıyorum kapatıp açmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…