Custom ROM Redmi 9T bootloader açık mı kapalı mı?

Timuçin1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben Redmi 9T telefonumun bootloader kilidini açmak istiyorum fakat XiaoMiTool V2 programında bu hata çıkıyor.
Bootloader kilidinin açılmasına 168 saat olduğu için mi yoksa başka bir sıkıntı ile ilgili mi?
Ayrıca bu telefona LineageOS kuracağım onunda nasıl kurulacağını bilmiyorum hiç Xiaomi telefonlarda kurmadım.

Dosya Ekleri

• xiaomi.png
    xiaomi.png
    29,2 KB · Görüntüleme: 55
Telefondaki Mi hesabı ile çıkış yapıp tekrar geliştirici ayarlarından giriş yapın, ve telefonun hesap kısmını ellemeyin daha. Bazen loginde sıkıntı olabiliyor, tekrar giriş isteyebiliyor. Eğer 168 saat bekleme uyarısı verdi ise verdiği süre kadar bekledikten sonra tekrar deneyin.

Telefondaki Mi hesabı ile çıkış yapıp tekrar geliştirici ayarlarından giriş yapın, ve telefonun hesap kısmını ellemeyin daha. Bazen loginde sıkıntı olabiliyor, tekrar giriş isteyebiliyor. Eğer 168 saat bekleme uyarısı verdi ise verdiği süre kadar bekledikten sonra tekrar deneyin.
Dediğinizi yaptım fakat sadece açık gösteriyor birşey demiyor daha sadece basınca "Bu özellik açılınca bu cihazda koruma özellikleri çalışmayacaktır" diyor. Mobil veri ile yapıyorum.

Hocam Mi Kilit Açma ayarı üzerinden herşeyi yaptım hesabı cihaza tanımladım ve miflash unlock programıyla kilidi açmaya çalıştım 360 saat sonra tekrar deneyin yazdı.

Dosya Ekleri

• WIN_20241012_00_36_38_Pro.jpg
    WIN_20241012_00_36_38_Pro.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 38
  • Ekran görüntüsü 2024-10-12 011903.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-12 011903.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Dediğinizi yaptım fakat sadece açık gösteriyor birşey demiyor daha sadece basınca "Bu özellik açılınca bu cihazda koruma özellikleri çalışmayacaktır" diyor. Mobil veri ile yapıyorum.

Hocam Mi Kilit Açma ayarı üzerinden herşeyi yaptım hesabı cihaza tanımladım ve miflash unlock programıyla kilidi açmaya çalıştım 360 saat sonra tekrar deneyin yazdı.
15 güne tekabül ediyor. Beklemekten başka çareniz yok. 720 saat de diyebilirdi. Bazen hemen açıyor, bazen uzatıyor nedense.

Telefona mi hesabı ekleyin. Wi-Fi'yi kapat ve mobil veriyi aç. İnternetin olması gerek. Geliştirici seçeneklerinden mi kilit açma durumuna gir ve alttaki tuşa tıklayarak mi hesabını gir. 15 gün bekle ve MI Unlock tool ile yeniden dene.

Resmi yöntem bu. İstersen arka kapağı açarak, uğraşmadan da bootloader açabiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı