Xcbha Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 61 4 Haziran 2022 #11 Wake BK JAPAN dedi: Not: Ben VPN'yi açın ve birkaç MB bir şey indirin dediğim kısmı gerçekten yaptınız mı? Eğer yaptıysanız bu gerçekten her cihazda çözüm niteliğinde. Lütfen belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet aynen dediğiniz gibi yaptım ve telefonumu yeniden başlattım. Sorunum bu şekilde düzeldi.
Wake BK JAPAN dedi: Not: Ben VPN'yi açın ve birkaç MB bir şey indirin dediğim kısmı gerçekten yaptınız mı? Eğer yaptıysanız bu gerçekten her cihazda çözüm niteliğinde. Lütfen belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet aynen dediğiniz gibi yaptım ve telefonumu yeniden başlattım. Sorunum bu şekilde düzeldi.
I IMayBeCrazy Hectopat Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 3 11 Aralık 2022 #12 @Wake BK JAPAN hocam bende de ayni sorun var ama dediginizi yapinca duzelmedi yardim eder misiniz
Wake BK JAPAN Kilopat Katılım 26 Kasım 2016 Mesajlar 421 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #13 IMayBeCrazy dedi: @Wake BK JAPAN hocam bende de ayni sorun var ama dediginizi yapinca duzelmedi yardim eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sorunun var?
IMayBeCrazy dedi: @Wake BK JAPAN hocam bende de ayni sorun var ama dediginizi yapinca duzelmedi yardim eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sorunun var?
I IMayBeCrazy Hectopat Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 3 23 Aralık 2022 #14 Wake BK JAPAN dedi: Ne gibi bir sorunun var? Genişletmek için tıkla... telefona google hesabi ekleyemiyordum ama foruma yazdiktan sonra deneyeyim dedim kendi kendine duzeldi yine de sagolun hocam
Wake BK JAPAN dedi: Ne gibi bir sorunun var? Genişletmek için tıkla... telefona google hesabi ekleyemiyordum ama foruma yazdiktan sonra deneyeyim dedim kendi kendine duzeldi yine de sagolun hocam