Xcbha Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 61 28 Temmuz 2022 #1 Az önce bootloader kilidi açmadan stock ROM yüklemeye çalıştım fakat recovery modda kaldı ve çıkamıyorum hiçbir şekilde. Telefoncuya gitmeme gerek kalmadan halletmemin bir yolu var mıdır?
Az önce bootloader kilidi açmadan stock ROM yüklemeye çalıştım fakat recovery modda kaldı ve çıkamıyorum hiçbir şekilde. Telefoncuya gitmeme gerek kalmadan halletmemin bir yolu var mıdır?
Çözüm 3 3 364809 28 Temmuz 2022 Xcbha dedi: Hocam anladım fakat bilgisayardan yüklemek için Bootloader kilidi falan açmam gerekiyor diye biliyorum fakat bende açık değil. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Yüklenemez. Format data yapmıştınız değil mi?
Xcbha dedi: Hocam anladım fakat bilgisayardan yüklemek için Bootloader kilidi falan açmam gerekiyor diye biliyorum fakat bende açık değil. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Yüklenemez. Format data yapmıştınız değil mi?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #11 Xcbha dedi: Hocam reboot edemiyorum recovery moda geliyor yine. Genişletmek için tıkla... Tuhaf. Reboot olduktan sonra ses açma ve güç tuşuna basınca neler geliyor? Artı 0 Eksi
Xcbha dedi: Hocam reboot edemiyorum recovery moda geliyor yine. Genişletmek için tıkla... Tuhaf. Reboot olduktan sonra ses açma ve güç tuşuna basınca neler geliyor?
KS KS Xcbha Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 61 28 Temmuz 2022 #12 Umut Nas dedi: Tuhaf. Reboot olduktan sonra ses açma ve güç tuşuna basınca neler geliyor? Genişletmek için tıkla... Yine recovery moda giriyor. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Tuhaf. Reboot olduktan sonra ses açma ve güç tuşuna basınca neler geliyor? Genişletmek için tıkla... Yine recovery moda giriyor.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.919 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #13 Recovery ekranındayken ses kısma ve güç tuşunu bırakmayın fastboot açılana kadar. Xcbha dedi: Yine recovery moda giriyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Recovery ekranındayken ses kısma ve güç tuşunu bırakmayın fastboot açılana kadar. Xcbha dedi: Yine recovery moda giriyor. Genişletmek için tıkla...
KS KS Xcbha Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 61 28 Temmuz 2022 #14 Silinen üye dedi: Recovery ekranındayken ses kısma ve güç tuşunu bırakmayın fastboot açılana kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam fastboot ekranındayım șimdi ne yapacağım? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Recovery ekranındayken ses kısma ve güç tuşunu bırakmayın fastboot açılana kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam fastboot ekranındayım șimdi ne yapacağım?
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.919 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #15 Xcbha dedi: Hocam fastboot ekranındayım șimdi ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Stok ROM tekrar yazdırın. Eğer yine aynı hata alırsanız farklı bir yazılım deneyelim. Artı 0 Eksi
Xcbha dedi: Hocam fastboot ekranındayım șimdi ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Stok ROM tekrar yazdırın. Eğer yine aynı hata alırsanız farklı bir yazılım deneyelim.
KS KS Xcbha Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 61 28 Temmuz 2022 #16 Silinen üye dedi: Stok ROM tekrar yazdırın. Eğer yine aynı hata alırsanız farklı bir yazılım deneyelim. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım PC'den ROM attığımı düșündünüz fakat ben MIUI sürüm ekranından yapmaya çalıștım. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Stok ROM tekrar yazdırın. Eğer yine aynı hata alırsanız farklı bir yazılım deneyelim. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım PC'den ROM attığımı düșündünüz fakat ben MIUI sürüm ekranından yapmaya çalıștım.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.919 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #17 Xcbha dedi: Hocam sanırım PC'den ROM attığımı düșündünüz fakat ben MIUI sürüm ekranından yapmaya çalıștım. Genişletmek için tıkla... Telefon içerisinden güncelleme yaparken mi bu hale geldi? Artı 0 Eksi
Xcbha dedi: Hocam sanırım PC'den ROM attığımı düșündünüz fakat ben MIUI sürüm ekranından yapmaya çalıștım. Genişletmek için tıkla... Telefon içerisinden güncelleme yaparken mi bu hale geldi?
KS KS Xcbha Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 61 28 Temmuz 2022 #18 Silinen üye dedi: Telefon içerisinden güncelleme yaparken mi bu hale geldi? Genişletmek için tıkla... Hocam tr romundan global roma geçmeye çalıștım bir anlık hırsla ve bu oldu. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Telefon içerisinden güncelleme yaparken mi bu hale geldi? Genişletmek için tıkla... Hocam tr romundan global roma geçmeye çalıștım bir anlık hırsla ve bu oldu.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.919 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #19 Xcbha dedi: Hocam TR ROM'undan global roma geçmeye çalıștım bir anlık hırsla ve bu oldu. Genişletmek için tıkla... Recovery ekranından çıkmıyor cihaz. Bilgisayar ile yazılım yüklemeniz lazım. Global için: Redmi Note 9 4G china/Redmi 9T/Redmi 9 Power Firmware ROM TWRP (lime) Türkiye için: Redmi Note 9 4G china/Redmi 9T/Redmi 9 Power Firmware ROM TWRP (lime) Artı 0 Eksi
Xcbha dedi: Hocam TR ROM'undan global roma geçmeye çalıștım bir anlık hırsla ve bu oldu. Genişletmek için tıkla... Recovery ekranından çıkmıyor cihaz. Bilgisayar ile yazılım yüklemeniz lazım. Global için: Redmi Note 9 4G china/Redmi 9T/Redmi 9 Power Firmware ROM TWRP (lime) Türkiye için: Redmi Note 9 4G china/Redmi 9T/Redmi 9 Power Firmware ROM TWRP (lime)
KS KS Xcbha Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 61 28 Temmuz 2022 #20 Silinen üye dedi: Recovery ekranından çıkmıyor cihaz. Bilgisayar ile yazılım yüklemeniz lazım. Global için: Redmi Note 9 4G china/Redmi 9T/Redmi 9 Power Firmware ROM TWRP (lime) Türkiye için: Redmi Note 9 4G china/Redmi 9T/Redmi 9 Power Firmware ROM TWRP (lime) Genişletmek için tıkla... Hocam anladım fakat bilgisayardan yüklemek için bootloader kilidi falan açmam gerekiyor diye biliyorum fakat bende açık değil. Sorun olur mu? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Recovery ekranından çıkmıyor cihaz. Bilgisayar ile yazılım yüklemeniz lazım. Global için: Redmi Note 9 4G china/Redmi 9T/Redmi 9 Power Firmware ROM TWRP (lime) Türkiye için: Redmi Note 9 4G china/Redmi 9T/Redmi 9 Power Firmware ROM TWRP (lime) Genişletmek için tıkla... Hocam anladım fakat bilgisayardan yüklemek için bootloader kilidi falan açmam gerekiyor diye biliyorum fakat bende açık değil. Sorun olur mu?