KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.180 Makaleler 1 Çözümler 42 4 Ocak 2024 #21 Ali_Toprak dedi: Eğer brom mod yiyorsa modem metadan IMEI alıp sıfırladıktan sonra yazdırabiliriz diye biliyorum. Cihaz MTK sonuçta. @Kullanıcı311 Genişletmek için tıkla... Bilginiz var ise ne yardım eder misiniz lütfen kullanılmayan bir telefonun IMEI'sı var şu an bende. İlk olarak ne yapmam lazım. Telefonda Qualcomm işlemci var diye biliyorum.
Ali_Toprak dedi: Eğer brom mod yiyorsa modem metadan IMEI alıp sıfırladıktan sonra yazdırabiliriz diye biliyorum. Cihaz MTK sonuçta. @Kullanıcı311 Genişletmek için tıkla... Bilginiz var ise ne yardım eder misiniz lütfen kullanılmayan bir telefonun IMEI'sı var şu an bende. İlk olarak ne yapmam lazım. Telefonda Qualcomm işlemci var diye biliyorum.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #22 KökTürk dedi: Bilginiz var ise ne yardım eder misiniz lütfen kullanılmayan bir telefonun IMEI'sı var şu an bende. İl olarak ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Evet bilgimin var olduğuna inanıyorum. araştırıyorum.
KökTürk dedi: Bilginiz var ise ne yardım eder misiniz lütfen kullanılmayan bir telefonun IMEI'sı var şu an bende. İl olarak ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Evet bilgimin var olduğuna inanıyorum. araştırıyorum.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.180 Makaleler 1 Çözümler 42 4 Ocak 2024 #23 @Pencere bakıcısı hocam burada mısınız dediklerinizi yaptım olmadı. Boatloader kilidi kapalı sanırım.
@Pencere bakıcısı hocam burada mısınız dediklerinizi yaptım olmadı. Boatloader kilidi kapalı sanırım.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #24 KökTürk dedi: Telefonda Qualcomm işlemci var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır mediatek. KökTürk dedi: Kullanılmayan bir telefonun IMEI'sı var şu an bende. Genişletmek için tıkla... O cihazı asla açmamanız lazım. Açıldığı an kopya durumuna düşer diye biliyorum.
KökTürk dedi: Telefonda Qualcomm işlemci var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır mediatek. KökTürk dedi: Kullanılmayan bir telefonun IMEI'sı var şu an bende. Genişletmek için tıkla... O cihazı asla açmamanız lazım. Açıldığı an kopya durumuna düşer diye biliyorum.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.180 Makaleler 1 Çözümler 42 4 Ocak 2024 #25 Buradada böyle yazıyor ben 2 senedir kullanıyorum snapragon olarak biliyordum. Ali_Toprak dedi: O cihazı asla açmamanız lazım. Açıldığı an kopya durumuna düşer diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Açtım ımesıni öğrenmek için. Dosya Ekleri Capture.PNG 59,4 KB · Görüntüleme: 29
Buradada böyle yazıyor ben 2 senedir kullanıyorum snapragon olarak biliyordum. Ali_Toprak dedi: O cihazı asla açmamanız lazım. Açıldığı an kopya durumuna düşer diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Açtım ımesıni öğrenmek için.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #26 KökTürk dedi: Açtım ımesıni öğrenmek için. Genişletmek için tıkla... IMEI yazdıktan sonra açmamanız lazım.
KökTürk dedi: Açtım ımesıni öğrenmek için. Genişletmek için tıkla... IMEI yazdıktan sonra açmamanız lazım.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.180 Makaleler 1 Çözümler 42 4 Ocak 2024 #27 Ali_Toprak dedi: IMEI yazdıktan sonra açmamanız lazım. Genişletmek için tıkla... He anladım tamam kapatırım zaten eski cihaz kimse kullanmıyor. Ama IMEI atamıyorum hocam kapalı olduğu için.
Ali_Toprak dedi: IMEI yazdıktan sonra açmamanız lazım. Genişletmek için tıkla... He anladım tamam kapatırım zaten eski cihaz kimse kullanmıyor. Ama IMEI atamıyorum hocam kapalı olduğu için.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #28 Ben Note 9T sanıyordum Redmi 9T imiş. Maalesef Qualcomm için IMEI yazdırmak için paralı Tool'lar lazım diye biliyorum. Çok üzgünüm.
Ben Note 9T sanıyordum Redmi 9T imiş. Maalesef Qualcomm için IMEI yazdırmak için paralı Tool'lar lazım diye biliyorum. Çok üzgünüm.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.180 Makaleler 1 Çözümler 42 4 Ocak 2024 #29 Telefoncuda attırsam ne kadar ister sizce.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #30 KökTürk dedi: Telefoncuda attırsam ne kadar ister sizce Genişletmek için tıkla... Benim cihaz note10s. Bedava tool ile yapılıyor ama ben o zaman bilmiyordum. 400tl vermiştim. Ama nerde yaşıyorsanız değişiyor.
KökTürk dedi: Telefoncuda attırsam ne kadar ister sizce Genişletmek için tıkla... Benim cihaz note10s. Bedava tool ile yapılıyor ama ben o zaman bilmiyordum. 400tl vermiştim. Ama nerde yaşıyorsanız değişiyor.