KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.180 Makaleler 1 Çözümler 42 4 Ocak 2024 #31 Ali_Toprak dedi: Benim cihaz Note10s. Bedava tool ile yapılıyor ama ben o zaman bilmiyordum. 400TL vermiştim. Ama nerede yaşıyorsanız değişiyor. Genişletmek için tıkla... Suriyeli bir abi var onda attırıcam. Onlar genelde bir tık ucuz oluyorlar.
Ali_Toprak dedi: Benim cihaz Note10s. Bedava tool ile yapılıyor ama ben o zaman bilmiyordum. 400TL vermiştim. Ama nerede yaşıyorsanız değişiyor. Genişletmek için tıkla... Suriyeli bir abi var onda attırıcam. Onlar genelde bir tık ucuz oluyorlar.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #32 KökTürk dedi: Suriyeli bir abi var onda attırıcam. Onlar genelde bir tık ucuz oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam. Hocam yanlış yere yazdım kusura bakmayın. Son düzenleme: 4 Ocak 2024
KökTürk dedi: Suriyeli bir abi var onda attırıcam. Onlar genelde bir tık ucuz oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam. Hocam yanlış yere yazdım kusura bakmayın.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.180 Makaleler 1 Çözümler 42 4 Ocak 2024 #33 Ali_Toprak dedi: Geçmiş olsun hocam. Bunu indirin hocam. İndirdikten sonra apply Update from ADB'den sideload yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın pek anlamadım tütkçe yazar mısınız?
Ali_Toprak dedi: Geçmiş olsun hocam. Bunu indirin hocam. İndirdikten sonra apply Update from ADB'den sideload yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın pek anlamadım tütkçe yazar mısınız?
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #34 KökTürk dedi: Hocam kusura bakmayın pek anlamadım tütkçe yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yanlış yere yazdım hocam pardon çok özür dilerim.
KökTürk dedi: Hocam kusura bakmayın pek anlamadım tütkçe yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yanlış yere yazdım hocam pardon çok özür dilerim.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.180 Makaleler 1 Çözümler 42 4 Ocak 2024 #35 Ali_Toprak dedi: Yanlış yere yazdım hocam pardon çok özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Tüh bende sevinmiştim.
Ali_Toprak dedi: Yanlış yere yazdım hocam pardon çok özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Tüh bende sevinmiştim.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #36 KökTürk dedi: Tüh bende sevinmiştim. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim @Umut Nas hocam biliyordur belki.
KökTürk dedi: Tüh bende sevinmiştim. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim @Umut Nas hocam biliyordur belki.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.180 Makaleler 1 Çözümler 42 4 Ocak 2024 #37 Ali_Toprak dedi: Çok özür dilerim @Umut Nas hocam biliyordur belki. Genişletmek için tıkla... İnşallah görürde yardımcı olur. @Umut Nas Ali_Toprak dedi: Çok özür dilerim @Umut Nas hocam biliyordur belki. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum var telefon IMEI olmadan çalışır mı yoksa sadece hat mı kapalı olur iletişime mi kapanır yoksa. Pek anlamadım bunu.
Ali_Toprak dedi: Çok özür dilerim @Umut Nas hocam biliyordur belki. Genişletmek için tıkla... İnşallah görürde yardımcı olur. @Umut Nas Ali_Toprak dedi: Çok özür dilerim @Umut Nas hocam biliyordur belki. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum var telefon IMEI olmadan çalışır mı yoksa sadece hat mı kapalı olur iletişime mi kapanır yoksa. Pek anlamadım bunu.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #38 KökTürk dedi: İnşallah görürde yardımcı olur. @Umut Nas Hocam bir sorum var telefon IMEI olmadan çalışır mı yoksa sadece hat mı kapalı olur iletişime mi kapanır yoksa. Pek anlamadım bunu. Genişletmek için tıkla... Sim kartın çalışmaz. Tablet olur telefon. Ama ellemeyelim belki Suriyeli adam düzeltir.
KökTürk dedi: İnşallah görürde yardımcı olur. @Umut Nas Hocam bir sorum var telefon IMEI olmadan çalışır mı yoksa sadece hat mı kapalı olur iletişime mi kapanır yoksa. Pek anlamadım bunu. Genişletmek için tıkla... Sim kartın çalışmaz. Tablet olur telefon. Ama ellemeyelim belki Suriyeli adam düzeltir.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.180 Makaleler 1 Çözümler 42 4 Ocak 2024 #39 Ali_Toprak dedi: SIM kartın çalışmaz. Tablet olur telefon. Ama ellemeyelim belki Suriyeli adam düzeltir. Genişletmek için tıkla... @Umut Nas inşallah görür bir de telefoncuya 300 lira baymak zorunda kalmam.
Ali_Toprak dedi: SIM kartın çalışmaz. Tablet olur telefon. Ama ellemeyelim belki Suriyeli adam düzeltir. Genişletmek için tıkla... @Umut Nas inşallah görür bir de telefoncuya 300 lira baymak zorunda kalmam.
kraloyun Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #40 Redmi 9T ROM Download: latest update MIUI 13, Android 12 bundan Türkiye versionunu indirin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izle yaparsın.
Redmi 9T ROM Download: latest update MIUI 13, Android 12 bundan Türkiye versionunu indirin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izle yaparsın.