Redmi 9T main menuye atıyor

Hocam anlaşılan benim yapabileceğim bir şey değil.

Aslında yapabilirsin, zor bir işlem değil çok kez yaptım. Uğraşamam diyorsanız telefoncuya verebilirsiniz. Yetkili hesap işlemi içinde para gerekiyor zaten, her türlü cebinden para çıkacaktır.

Aslında yapabilirsin, zor bir işlem değil çok kez yaptım. Uğraşamam diyorsanız telefoncuya verebilirsiniz. Yetkili hesap işlemi içinde para gerekiyor zaten, her türlü cebinden para çıkacaktır.

Tahmini ne kadar çıkar.

Dilerseniz kendiniz sorun, benim yolum hiç düşmediği için fiyat konusunu bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam direk IMEI atılamaz mı? Modem meta gibi?

Hocam direk IMEI atılamaz mı? Modem meta gibi?

Qualcomm için IMEI atma işlemi diag porttan geçiyor. Diag portun açılabilimesi için stok ROM'un açık olması ve root bulunması gerekiyor. Fakat konunun IMEI ile alakasını anlayamadım?

Qualcomm için IMEI atma işlemi diag porttan geçiyor. Diag portun açılabilimesi için stok ROM'un açık olması ve root bulunması gerekiyor. Fakat konunun IMEI ile alakasını anlayamadım?

Hocam hata nv data corrupted olduğu için. Diag port EDL ile mi açılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…