Telefonum orijinal garanti süresi bitti kasma ve donma gibi sorunlardan endişe ediyorum daha önceden telefonum yazılımı çökmüştü yaklaşık 20 gün gibi bir süreçte servisde yattı tekrar kursam açılmaz gibi düşüncelerim var o yüzden endişe ediyorum MIUI 12.0.17 sürümü pek hoşuma gitmiyor
Hocam açıkçası bende Redmi 9T kullanıyorum. Kutudan MIUI 12 ile çıktı gayet iyiydi fakat 12.5'e geçirdiğim günden beri bariz bir kasma sorunu var seçim sizin.
Hocam açıkçası bende Redmi 9T kullanıyorum. Kutudan MIUI 12 ile çıktı gayet iyiydi fakat 12.5'e geçirdiğim günden beri bariz bir kasma sorunu var seçim sizin.
Telefonu Türkiye'den orijinal bir şekilde aldıysan yüksek ihtimal TR ROM yüklüdür. Bende de TR sürümü yüklü. Anlaşılan güncelleme daha Türkiye için dağıtılmamış. (İnternette olanların hepsi Global yada Çin ROM üzerinden gösteriyor.)
Telefonu Türkiye'den orijinal bir şekilde aldıysan yüksek ihtimal TR ROM yüklüdür. Bende de TR sürümü yüklü. Anlaşılan güncelleme daha Türkiye için dağıtılmamış. (İnternette olanların hepsi Global ya da Çin ROM üzerinden gösteriyor.)