Redmi 9T parmak izi gitti

Makaleler
7
Merhaba. Redmi 9T telefona sahibim. Telefonda parmak izi bir anda çalışmamaya başladı, ardından yeni parmak izi eklemeye çalıştığımda ise "tekrar deneyin" deyip attı. Ardından telefonu yeniden başlattım ve hala görmediğini fark ettim. Ardından"şifreler ve güvenlik" bölümüne girdiğimde direkt parmak izi ile kilit açma yerinin kaldırıldığını gördüm. Niye böyle oldu? Başka bu sorunu yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Redmi 9T telefona sahibim. Telefonda parmak izi bir anda çalışmamaya başladı, ardından yeni parmak izi eklemeye çalıştığımda ise "tekrar deneyin" deyip attı. Ardından telefonu yeniden başlattım ve hala görmediğini fark ettim. Ardından"şifreler ve güvenlik" bölümüne girdiğimde direkt parmak izi ile kilit açma yerinin kaldırıldığını gördüm. Niye böyle oldu? Başka bu sorunu yaşayan var mı?

Yazılımsal sorun galiba. Son günlerde kamera ve benzeri şeylerde sorun yaşayanlar oldu.

Geçenler mi 11 Lite telefonunda kaybolmaya başlamıştı. (düzeldi mi bilmiyorum)
Bu yazılımsal sorun hocam. Maalesef Xiaomi yazılım konusunda kötü ama cihazları iyi denilebilir.

Redmi 4X kullanıyorum. MİUİ 11'deyim bir sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı