HiCiv Kilopat Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 87 25 Aralık 2022 #11 23 w dedi: Hocam sağolun hemen güncelliyorum. Kusura bakmayın hocam youtube üzerinden kısa bir araştırmayla öğrenip yazdım Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam.
23 w dedi: Hocam sağolun hemen güncelliyorum. Kusura bakmayın hocam youtube üzerinden kısa bir araştırmayla öğrenip yazdım Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam.
Code cleaner Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 459 Çözümler 4 25 Aralık 2022 #12 23 w dedi: Kusura bakmayın hocam youtube üzerinden kısa bir araştırmayla öğrenip yazdım Genişletmek için tıkla... O kadar çözümsüz, baş belası bir şey ki telefonu tokatlamayı önerenler bile var. Ya format atılacak ya da sürekli reboot edilip açılması beklenecek.
23 w dedi: Kusura bakmayın hocam youtube üzerinden kısa bir araştırmayla öğrenip yazdım Genişletmek için tıkla... O kadar çözümsüz, baş belası bir şey ki telefonu tokatlamayı önerenler bile var. Ya format atılacak ya da sürekli reboot edilip açılması beklenecek.
HiCiv Kilopat Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 87 25 Aralık 2022 #13 Sorunu yaşayan olursa diye çözüm linkini bırakıyorum. @Code cleaner @23 w Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sorunu yaşayan olursa diye çözüm linkini bırakıyorum. @Code cleaner @23 w Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
23 w Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 358 Çözümler 5 Yer United States Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kara Ambar kamyoncular derneği 25 Aralık 2022 #14 HiCiv dedi: Sorunu yaşayan olursa diye çözüm linkini bırakıyorum. @Code cleaner @23 w Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam allah nasip etmesin
HiCiv dedi: Sorunu yaşayan olursa diye çözüm linkini bırakıyorum. @Code cleaner @23 w Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam allah nasip etmesin
HiCiv Kilopat Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 87 16 Ocak 2023 #15 HiCiv dedi: Sorunu yaşayan olursa diye çözüm linkini bırakıyorum. @Code cleaner @23 w Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çözüldü
HiCiv dedi: Sorunu yaşayan olursa diye çözüm linkini bırakıyorum. @Code cleaner @23 w Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çözüldü
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #16 Hocam TWRP atıp TWRP üzerinden reboot edin.