Plokon916 Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 148 3 Nisan 2023 #1 Selam, yaklaşık 1,5 sene önce Redmi 9T aldım. Şu an telefonu şarj ediyorum şarj olmuyor ve şarjdan çıkarsam bile "şarj oluyor" diyor. Üstüne video açtığımda hoparlörden ses gelmiyordu.
Selam, yaklaşık 1,5 sene önce Redmi 9T aldım. Şu an telefonu şarj ediyorum şarj olmuyor ve şarjdan çıkarsam bile "şarj oluyor" diyor. Üstüne video açtığımda hoparlörden ses gelmiyordu.
Educemy Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #2 Çok bir bilgim yok telefonlarla alakalı ama emekli olmuş olabilir redmi 9t çok dayanıklı değil diye biliyorum
Çok bir bilgim yok telefonlarla alakalı ama emekli olmuş olabilir redmi 9t çok dayanıklı değil diye biliyorum
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #3 Redmi 9 serisi vakası... Güncelledikten sonra mı oldu?
Educemy Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #4 Kullanıcı311 dedi: Redmi 9 serisi vakası... Güncelledikten sonra mı oldu? Genişletmek için tıkla... Son güncellemeleri yapmamak lazım aslında 8-9 serisinde
Kullanıcı311 dedi: Redmi 9 serisi vakası... Güncelledikten sonra mı oldu? Genişletmek için tıkla... Son güncellemeleri yapmamak lazım aslında 8-9 serisinde
Plokon916 Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 148 3 Nisan 2023 #5 Kullanıcı311 dedi: Redmi 9 serisi vakası... Güncelledikten sonra mı oldu? Genişletmek için tıkla... Evet ne yapmam lazım?
Kullanıcı311 dedi: Redmi 9 serisi vakası... Güncelledikten sonra mı oldu? Genişletmek için tıkla... Evet ne yapmam lazım?
Educemy Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #6 Plokon916 dedi: Evet ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Telefoncuya götürüp eski MIUI sürümü yükleyebilirsin ya da telefon değiştir(dediklerim tek çözüm olmayabilir dediğim gibi telefondan çok anlamıyorum)
Plokon916 dedi: Evet ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Telefoncuya götürüp eski MIUI sürümü yükleyebilirsin ya da telefon değiştir(dediklerim tek çözüm olmayabilir dediğim gibi telefondan çok anlamıyorum)
S Sheriff.Official Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #7 Plokon916 dedi: Evet ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Teknik servisim istanbuldaysan yardımcı olurum ücretsiz.
Plokon916 dedi: Evet ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Teknik servisim istanbuldaysan yardımcı olurum ücretsiz.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #8 Educemy dedi: Telefoncuya götürüp eski MIUI sürümü yükleyebilirsin ya da telefon değiştir(dediklerim tek çözüm olmayabilir dediğim gibi telefondan çok anlamıyorum) Genişletmek için tıkla... Burada da yaparız. Plokon916 dedi: Evet ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam telefon hakkında bölümünü atar mısınız?
Educemy dedi: Telefoncuya götürüp eski MIUI sürümü yükleyebilirsin ya da telefon değiştir(dediklerim tek çözüm olmayabilir dediğim gibi telefondan çok anlamıyorum) Genişletmek için tıkla... Burada da yaparız. Plokon916 dedi: Evet ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam telefon hakkında bölümünü atar mısınız?
Plokon916 Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 148 3 Nisan 2023 #9 Kullanıcı311 dedi: Burada da yaparız. Hocam telefon hakkında bölümünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam telefon. Telefon açılmıyor şarj olmuyor.
Kullanıcı311 dedi: Burada da yaparız. Hocam telefon hakkında bölümünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam telefon. Telefon açılmıyor şarj olmuyor.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #10 Plokon916 dedi: Hocam telefon. Telefon açılmıyor şarj olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hmm MIUI sürümü kaçtı biliyor musunuz?
Plokon916 dedi: Hocam telefon. Telefon açılmıyor şarj olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hmm MIUI sürümü kaçtı biliyor musunuz?